ΔΙΕΘΝΗ

Το “φιλοδώρημα” των 12.000 δολαρίων

το-φιλοδώρημα-των-12-000-δολαρίων-321838

Η τύχη, που τόσα χρόνια γύριζε την πλάτη στην Στέισι Κνούτσον, φαίνεται ότι αυτή τη φορά της χαμογέλασε, καθώς βρέθηκε να λαμβάνει φιλοδώρημα 12.000 δολαρίων. Τα χρήματα όμως αυτά διεκδικεί και η αστυνομία, με την οποία η μητέρα πέντε παιδιών βρίσκεται σε διαμάχη.

Η ιστορία ξεκίνησε ένα ωραίο βράδυ όταν η Κνούτσον, που δουλεύει 18 έτη ως σερβιτόρα στο ίδιο μαγαζί στη Μινεσότα, είδε μια άγνωστη γυναίκα-πελάτισσα να φεύγει, χωρίς να έχει πάρει την τσάντα της μαζί. Την ακολούθησε για να της τη δώσει, ωστόσο η περίεργη γυναίκα της είπε να την κρατήσει.

Περίεργη για το τι περιείχε η τσάντα, η Κνούτσον την άνοιξε και έμεινε άφωνη, αφού στα χέρια της κρατούσε δεσμίδες χρημάτων, με το ποσό να φτάνει τα 12.000 δολάρια και να είναι αρκετό για να λύσει βασικά οικονομικά προβλήματα της οικογένειας της.

Και κάπου εκεί μπλέκεται η αστυνομία, η οποία υποστήριξε ότι πρόκειται για χρήματα από διακίνηση ναρκωτικών και θα πάρει μόνο 1.000 δολάρια ως ανταμοιβή. Αλλά και στην περίπτωση που είναι "φιλοδώρημα", θα έπρεπε να περιμένει την πάροδο 60-90 ημερών μήπως τα ζητήσει κάποιος.

Η Κνούτσον, από την άλλη πλευρά, θεωρεί ότι της ανήκουν, αφού δεν έχει αποδειχτεί ότι προέρχονται από ναρκωτικά και έτσι προτίθεται να κινηθεί νομικά για να βρει το δίκιο της.

News247

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου