ΔΙΕΘΝΗ

Έφηβοι εκτέλεσαν και έκαψαν συμμαθητή τους

έφηβοι-εκτέλεσαν-και-έκαψαν-συμμαθητ-330550
Η αγριότητα των εφήβων δεν σταμάτησε εκεί. Στη συνέχεια έκαψαν το πτώμα του 17χρονου σε ένα δάσος, για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους. Τα τέσσερα αγόρια φοβόντουσαν ότι θα τους κατέδιδε στις αρχές για μια διάρρηξη που είχαν διαπράξει.
Οι ύποπτοι ως δράστες οδηγήθηκαν στο δικαστικό μέγαρο της Ρουέν, στη βορειοδυτική Γαλλία, για να τους απαγγελθούν κατηγορίες για δολοφονία. Το βράδυ της Πέμπτης προφυλακίσθηκαν, αφού ομολόγησαν το έγκλημά τους.
«Πρόκειται για μια δολοφονία, κάτι που είχε προμελετηθεί», είχε δηλώσει μερικές ώρες νωρίτερα ο εισαγγελέας της Ρουέν Μισέλ Σαντίγ. «Έχουμε ομολογίες και υλικά στοιχεία».
Το πτώμα του θύματός τους βρέθηκε ενώ καιγόταν τη νύχτα της Δευτέρας προς Τρίτη από άνδρες της εθνικής υπηρεσίας θηροφυλακής. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, οι νεαροί είχαν προγραμματίσει την «εκτέλεση». Είχαν καλέσει «επανειλημμένα» το μελλοντικό θύμα τους στο κινητό τηλέφωνό του και ένας απ’ αυτούς είχε πάει να τον πάρει με σκούτερ για να τον οδηγήσει στον τόπο του εγκλήματος. Μόλις έφτασε το 17χρονο θύμα τους, το έβαλαν να καθίσει σε ένα κορμό και το σκότωσαν με δύο σφαίρες στον αυχένα, πριν ρίξουν στο σώμα του βενζίνη και το κάψουν.
«Τον παρέσυραν σε μια αληθινή ενέδρα», δήλωσε ο αντισυνταγματάρχης Ιγκ Ζανέν της Χωροφυλακής της Ρουέν, μετά των εντοπισμό των τεσσάρων αγοριών.
Η μητέρα του, βγαίνοντας από το δικαστικό μέγαρο της Ρουέν, είπε «εκτέλεσαν τον Αλεξάντρ όπως εκτελούν ένα σκυλί».
newsbomb.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου