ΔΙΕΘΝΗ

Απρόσμενη βασιλική επίσκεψη σε γάμο άφησε άφωνους του νιόπαντρους!

απρόσμενη-βασιλική-επίσκεψη-σε-γάμο-ά-334676

Βασιλικές ευχές δέχθηκαν χωρίς καν να το περιμένουν νιόπαντροι βρετανοί που είχαν κλείσει για το μυστήριο, αίθουσα στο δημαρχείο του Μάντσεστερ. Μόλις ο γάμος τελείωσε είδαν ξαφνικά μπροστά τους την βασίλισσα Ελισάβετ με τον σύζυγό της δούκα του Εδιμβούργου Φίλιππο, να έρχονται για να του συγχαρούν. Όπως ήταν αναμενόμενο το ζευγάρι έμεινε αποσβολωμένο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν πήγαν να κλείσουν την ημερομηνία για το γάμο οι υπεύθυνοι του δημαρχείου τους είπαν ότι σε διπλανή αίθουσα θα υπάρχει κάποια επίσημη εκδήλωση. Έψαξαν να μάθουν πληροφορίες και όταν αντιλήφθηκαν ότι επρόκειτο για την βασίλισσα της Αγγλίας, έσπευσαν να στείλουν πρόσκληση στο Μπάκιγχαμ, την οποία όμως το παλάτι απέρριψε.

Όπως φαίνεται όμως η Ελισάβετ το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα την επιθυμία τους. Γαμήλιο δώρο λοιπόν η βασιλική έκπληξη, την οποία η Ελισάβετ διοργάνωσε μαζί με το προσωπικό του δημαρχείου.

Μάλιστα, το σάστισμα των δύο συζύγων ήταν ακόμη μεγαλύτερο, καθώς τους αποκάλεσε με τα μικρά τους ονόματα σαν να ήταν φιλαράκια της από τα παλιά. Στην συνέχεια τους συνεχάρη και φωτογραφήθηκε μαζί τους, προκειμένου να υπάρχει ντοκουμέντο και να μην νομίσουν ότι το είδαν στον ύπνο τους.

star.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου