ΔΙΕΘΝΗ

Βίασε την κόρη του και στη συνέχεια κρεμάστηκε…

βίασε-την-κόρη-του-και-στη-συνέχεια-κρε-341196
Τέρμα στη ζωή του έβαλε σήμερα στις 07:30 το πρωί στο κρατητήριο στη Λεμεσό, υπό το βάρος των τύψεων, ο 44χρονος Ρουμάνος που βίασε την 20χρονη κόρη του, υπό την απειλή μαχαιριού, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης. Ο Ρουμάνος τελούσε υπό 8ημερη προσωποκράτηση.
Η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί αύριο και ώρα 10.30 στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.
Υπενθυμίζεται ότι, το περιστατικό του βιασμού διαπράχθηκε το βράδυ της Τετάρτης σε λυόμενη κατοικία χωρίου της Επαρχίας Λεμεσού. Εκεί, όπως κατέθεσε το θύμα, είναι η προσωρινή διαμονή του πατέρα της τον οποίο είχε επισκεφθεί. Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με την 20χρονη, δέχθηκε επίθεση από τον πατέρα της ο οποίος της ζήτησε να έρθουν σε σεξουαλική επαφή.
Η ίδια, όπως κατέθεσε, αρνήθηκε αλλά ο πατέρας της υπό την απειλή μαχαιριού, την φόβισε και ήρθε σε συνουσία μαζί της. Μετά την καταγγελία, ο ύποπτος συνελήφθη και σε θεληματική του κατάθεση ομολόγησε την διάπραξη τού αδικήματος αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς αναφέροντας τους πως είχε να έρθει σε συνουσία με γυναίκα δύο χρόνια.
Στην κατάθεση του ο δράστης είπε ότι είχε να έρθει σε συνουσία με γυναίκα εδώ και δύο χρόνια αφήνοντας έτσι άφωνους τους ανακριτές.
pafospress.com

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου