Ο Τσακ Νόρις «ενώνει» τη Σλοβακία με την Αυστρία

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-24, 18:43:11
Ο Τσακ Νόρις «ενώνει» τη Σλοβακία με την Αυστρία

Δεν πρόκειται για ένα ακόμη ανέκδοτο με τον πρωταγωνιστή ταινιών δράσης αλλά για σχετική απόφαση που δίνει το όνομα του Νόρις σε μία πεζογέφυρα που θα συνδέει τη Σλοβακία με την Αυστρία και θα κατασκευαστεί το προσεχές διάστημα.

Μετά από σχετική έρευνα που διεξήγαγε μέσω Διαδικτύου το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβα το όνομα του Τσακ Νόρις ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις. Πιο συγκεκριμένα, υ υποψηφιότητα του ονόματος του ήρωα ταινιών δράσης έχει συγκεντρώσει 3.545 ψήφους στην ιστοσελίδα που διατηρεί στο Facebook το Συμβούλιο, ενώ η πρόταση για την ονομασία της σε Γέφυρα Μαρίας-Θηρεσίας --της Αυτοκράτειρας της Αυστρίας στον 18ο αιώνα-- έχει λάβει μόλις 266.

Η τελική απόφαση για την ονομασία θα ληφθεί από το Περιφερειακό Συμβούλιο της Μπρατισλάβας, όμως ο κυβερνήτης της περιοχής Πάβολ Φρέσο δήλωσε πως επιθυμεί τη συγκατάθεση της κοινής γνώμης όσον αφορά την ονομασία της πεζογέφυρας, η οποία θα εγκαινιασθεί το προσεχές καλοκαίρι.

Έτσι αναμένονται νέα ανέκδοτα με τον Τσάκ Νόρις, όπως τα δεκάδες που διακινούνται ήδη στο διαδίκτυο και κάνουν τους χρήστες να κλαίνε από τα γέλια

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
9
=