ΔΙΕΘΝΗ

«Κάρφωσε» τη μάνα του στην αστυνομία επειδή έκανε σεξ με ανήλικο φίλο του

κάρφωσε-τη-μάνα-του-στην-αστυνομία-ε-361485
Μια τρελή ιστορία παρουσίασε μια μητέρα, την οποία ο έφηβος γιος της, έπιασε στα πράσα να κάνει σεξ με ένα 15χρονο φίλο του και στη συνέχεια την κατήγγειλε στην αστυνομία.
Η 34χρονη Τέρι Μετζατέστα, μητέρα του 14χρονου, ισχυρίστηκε ότι ήταν λιπόθυμη στον καναπέ της από το πολύ αλκοόλ, και σε αυτή την κατάσταση τη βρήκε ο φίλος του παιδιού της που είχε έρθει επίσκεψη και την εκμεταλλεύτηκε.
Ωστόσο, ο γιος της συνέχισε να της σκάβει το λάκκο, λέγοντας στους αστυνομικούς ότι η ιστορία της μητέρας του είναι ψευδής, γιατί ο ίδιος την άκουσε να λέει στο φίλο του «ωωω, ακριβώς εκεί μωρό μου», γεγονός που αποδεικνύει ότι είχε συναινέσει στην ερωτική πράξη, ενώ αποκάλυψε ότι η ίδια λίγο πριν είχε προσφέρει στον ίδιο και στο φίλο του αλκοόλ και μαριχουάνα, την οποία κάπνισαν οι τρεις τους.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στην αστυνομία ο 15χρονος εραστής, λίγο μετά, ο γιος της έπεσε ξερός από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ και τότε εκείνη του πρότεινε να του κάνει στοματικό έρωτα, κάτι που φυσικά ο ίδιος δέχτηκε. Χάδι στο χάδι, φιλί στο φιλί, τελικά ολοκλήρωσαν τη σεξουαλική πράξη, και κάπου εκεί ο κακόμοιρος γιος ξύπνησε από τις φωνές και τους έκανε τσακωτούς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου