ΔΙΕΘΝΗ

Μητριά και γιαγιά σκότωσαν 9χρονη βάζοντας την να τρέχει για 4 ώρες

μητριά-και-γιαγιά-σκότωσαν-9χρονη-βάζο-362793
Την διεθνή κατακραυγή δέχονται η 27χρονη Τζέσικα Μέι Χάρντιν και η 46χρονη Τζόις Χάρντιν Γκάραρντ καθώς οι αστυνομικές αρχές πιστεύουν πως είναι υπαίτιες για τον θάνατο της 9χρονης Σαβάνα Χάρντιν την οποία φαίνεται πως τιμώρησαν με το να την βάλουν να τρέχει μέχρι θανάτου.

Όπως αναφέρεται σε ξένα δημοσιεύματα όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο πριν τις 4μ.μ., όταν ένας γείτονας ο Ρότζερ Σίμπσον είδε την μικρή να τρέχει γύρω από το σπίτι της και δεν θεώρησε ότι συνέβαινε κάτι το περίεργο. Ωστόσο η αστυνομία τον αντιμετωπίζει πια ως μάρτυρα σε φόνο. Λίγες ώρες αργότερα η μητριά της Σαβάνα, η Τζέσικα Μέι κάλεσε την αστυνομία και τους είπε ότι η 9χρονη είχε πάθει κάποιου είδους κρίση επιληψίας και δεν αντιδρούσε. Την Δευτέρα οι γιατροί στο παιδικό νοσοκομείο του Μπέρμινγχαμ διαπίστωσαν τον θάνατο της μικρής, ενώ η αυτοψία αποκαλύπτει πως η μικρή είχε αφυδατωθεί πλήρως. Από την έρευνα της αστυνομίας και την κατάθεση του γείτονα που δήλωσε πως δεν είδε κανέναν να κυνηγάει την μικρή, αλλά πρόσεξε πως η Σαβάνα έτρεχε για πολλή ώρα, διαπιστώθηκε πως η μητριά της Σαβάνα η Τζέσικα Μέι και η γιαγιά της Τζόις, είχαν επιβάλει στο παιδί τιμωρία να τρέχει γύρω από το σπίτι μέχρι να της πουν να σταματήσει, επειδή η Σαβάνα είχε πει νωρίτερα ψέμματα στη γιαγιά της πως δεν είχε φάει κάποια γλυκά τα οποία τελικά αποδείχτηκε πως είχε καταναλώσει. Σύμφωνα με το πόρισμα των γιατρών, η μικρή θεωρούν πως έτρεχε για περισσότερες από 3,5 ώρες μέχρι που έχασε τις αισθήσεις της από αφυδάτωση

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία ο πατέρας τηε μικρής είχε καταθέσει το καλοκαίρι του 2010 αίτηση διαζυγίου από την Τζέσικα Μέι επικαλούμενος το γεγονός ότι πάσχει από διπολική προσωπικότητα αλλά στην πορεία αναίρεσε την αίτησή του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου