ΔΙΕΘΝΗ

Άφησε το γιο της να πεθάνει γιατί τον μισούσε…

άφησε-το-γιο-της-να-πεθάνει-γιατί-τον-μι-362865
Η 32χρονη γυναίκα συνελήφθη στο πάρκινγκ του αεροδρομίου της Τάμπα να κάθεται μέσε στο αυτοκίνητό της και να σκέφτεται πώς θα πηδήξει από τον τελευταίο όροφο. Όπως δήλωσε στις αστυνομικές αρχές, δεν τόλμησε να το κάνει καθώς περνούσαν συνέχεια άτομα.
Η Neha Patel βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της, όταν ο ενός έτους γιος της Ishan μπουσούλησε προς το μέρος της. Εκείνη, όπως δήλωσε στον σερίφη, τον χαστούκισε γιατί δεν ήθελε με τίποτα να ανέβει αγκαλιά της. «Τον σιχαινόμουν από την πρώτη ημέρα που τον γέννησα» ανέφερε ψυχρά η μητέρα, η οποία είναι υπό ιατρική παρακολούθηση προκειμένου να φανεί αν πάσχει από επιλοχία κατάθλιψη, που οδήγησε στο τραγικό περιστατικό.
Επειδή ο μικρός ήταν ανήσυχος, τον πήγε για ύπνο. Όταν ο Ishan ξύπνησε, τον έβαλε στη μισογεμάτη μπανιέρα και τον άφησε μόνο του να πλυθεί (!). Δέκα λεπτά μετά που επέστρεψε το παιδί ήταν αναίσθητο. Αν και μπορούσε να του κάνει τεχνητή αναπνοή και να του παρέχει τις πρώτες βοήθειες, ώστε να τον σώσει καθώς δεν ήταν ακόμη αργά για το παιδί, δεν το έκανε. Τον άφησε να ξεψυχήσει.
Μετά τον έντυσε και τον πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο. Πήγε μέχρι το κοντινό σουπερμάρκετ, μετά επέστρεψε σπίτι. Στη συνέχεια οδήγησε μακριά και έπειτα πήγε στο αεροδρόμιο της Τάμπα όπου έμειναν ώρα. Όπως είπε στον σερίφη «το ήξερα ότι ήταν νεκρός γιατί όση ώρα οδηγούσα ήταν μπλε και κρύος».
Ο σύζυγός της που είχε φύγει από το πρωί για να πάει την τετράχρονη κόρη τους στο σχολείο και ο ίδιος στη δουλειά του, τηλεφώνησε κάποια στιγμή αλλά δεν έλαβε απάντηση, ενώ όταν επέστρεψε σπίτι δεν ήταν κανείς εκεί. Τηλεφώνησε στην αστυνομία να αναφέρει ότι αγνοούνται η σύζυγος και ο γιος του, λέγοντας πως η γυναίκα του πάσχει από κατάθλιψη και δεν έχει πάρει τη θεραπευτική της αγωγή. Η Neha επέστρεψε σπίτι περίπου μία ώρα μετά για να αντιμετωπίσει τον σύζυγό της.
Πήγε το νεκρό παιδί στην κούνια του, ανακοινώνοντας στον άνδρα της ότι έπνιξε τον γιο τους. Έγινε έξαλλη όταν εκείνος άρχισε να τηλεφωνεί στους συγγενείς τους. Τρέχοντας να ξεφύγει είπε στον άνδρα της ότι δεν θέλει να πάει φυλακή και θα αυτοκτονήσει, όπως τόνισε η εκπρόσωπος από το γραφείο του σερίφη. Η γυναίκα επέστρεψε στο αεροδρόμιο της Τάμπα και περίμενε – όπως η ίδια είπε – την κατάλληλη στιγμή να αυτοκτονήσει. Συνελήφθη λίγο αργότερα. Διώκεται για φόνο πρώτου βαθμού, ενώ είπε στους αξιωματικούς ότι μισούσε τον γιο της γιατί τον θεωρούσε υπεύθυνο για την ψυχική της κατάσταση.
real.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου