ΔΙΕΘΝΗ

Κροκόδειλος έκανε κομμάτια τους όρχεις 70χρονου

κροκόδειλος-έκανε-κομμάτια-τους-όρχε-363380
Ο Τζόνα Μάτιουρουρ είναι ένας 70χρονος συνταξιούχος που δεν πιστεύει οτι ζει μετά την επίθεση που δέχτηκε από έναν κροκόδειλο στο ποτάμι Τσιβέικ, στην περιοχή Γκούτου στην Ζιμπάμπουε.

Ο 70χρονος προσπαθούσε να διασχίσει το ποτάμι και κουβαλούσε ένα κιβώτιο με ντομάτες όταν δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Sun ο ίδιος περιγράφει την τραυματική του εμπειρία με γλαφυρό τρόπο: «Αρχικά με δάγκωσε στα οπίσθια και αμέσως μετά επιτέθηκε στα γεννητικά μου όργανα. Τότε φοβήθηκα πως θα έχανα τον ανδρισμό μου καθώς το ερπετό άρπαξε τους όρχεις μου και τους έκανε κομμάτια. Έβαλα το χέρι μου στο στόμα του κροκόδειλου, για να προστατευτώ και μου δάγκωσε το χέρι. Άκουγα το κόκαλά μου να σπάνε.»

Ο άτυχος άντρας που νοσηλεύτηκε την περασμένη εβδομάδα σε νοσοκομείο και τώρα είναι καλά στην υγεία του, θεωρεί πως τον έσωσαν οι ντομάτες καθώς την ώρα της πάλης με τον κροκόδειλο πέταξε το κιβώτιο στο νερό με αποτέλεσμα να αποσπάσει για λίγο την προσοχή του ερπετού και να καταφέρει να βγει στην ακτή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου