ΔΙΕΘΝΗ

Σκότωσαν τα τρία τους παιδιά για να τα «εξαγνίσουν» από τις ασθένειες

σκότωσαν-τα-τρία-τους-παιδιά-για-να-τα-373632
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας αυτοαποκαλούμενος πάστορας και η σύζυγός του στην Νότιο Κορέα, επειδή δολοφόνησαν τα τρία παιδιά τους, θέλοντας να τα απαλλάξουν από τις ασθένειές τους και τις… αμαρτίες τους.
Το ζευγάρι κατά την ομολογία του περιέγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο την προσπάθεια «εξαγνισμού», αφήνοντας άφωνους τους αστυνομικούς. Όπως χαρακτηριστικά είπαν ήθελαν να «καθαρίσουν» τα τρία παιδιά από τις ασθένειες και τις αμαρτίες που είχαν.
Σύμφωνα με την αστυνομία, τα τρία παιδιά ηλικίας πέντε, οκτώ και δέκα ετών, βρέθηκαν στο σπίτι τους με ξυρισμένα τα κεφάλια τους και τους γονείς γονατισμένους μπροστά τους όπως στην εκκλησία.
«Τα αίτια για το θάνατό τους δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά αλλά υποπτευόμαστε πως τα παιδιά εξέπνευσαν όσο οι γονείς τους τα είχαν κλειδωμένα και τα χτυπούσαν επειδή ήταν φιλάσθενα», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.
Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας μεταδίδουν πως οι δύο συλληφθέντες κλείδωσαν τα παιδιά τους- δύο αγόρια κι ένα κορίτσι- στις 24 Ιανουαρίου όταν αρρώστησαν λόγω κρυολογήματος. Τα άφησαν νηστικά από τότε, τους ξύρισαν τα κεφάλια πιστεύοντας πως θα ανάγκαζαν τα κακά πνεύματα να φύγουν από τα παιδιά και τα χτυπούσαν με μία ζώνη 39 φορές το πρωί και 39 δορές το απόγευμα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου