ΔΙΕΘΝΗ

Έφηβη- κατάδικος: «Ο φόνος είναι μια φανταστική, ευχάριστη εμπειρία»

έφηβη-κατάδικος-ο-φόνος-είναι-μια-φαν-379345

Σοκαριστικά είναι όσα αποκαλύπτονται κατά τη διάρκεια της δίκης της 18χρονης Αλίσα Μπασταμάντε από το Μιζούρι, η οποία κατηγορείται πως πριν από 3 χρόνια δολοφόνησε ένα 9χρονο κορίτσι.

Η Αλίσα ομολόγησε πως στραγγάλισε, μαχαίρωσε και έκοψε το λαρύγγι της 9χρονης Ελίζαμπεθ Όλτεν που ζούσε στη γειτονιά της και η νέα ακροματαική διαδικασία στο δικαστήριο γίνεται για να αποφασιστεί αν η ποινή της θα παραμείνει ισόβια ή θα μειωθεί.

Έντρομοι, όμως, όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα του δικαστηρίου άκουγαν τον κατήγορο να διαβάζει αποσπάσματα από το ημερολόγιο της Αλίσα από την ημέρα του φόνου, όταν δηλαδή η Αλίσα ήταν μόλις 15 χρονών.

Μάλιστα, η γραφολόγος της αστυνομίας, κατάφερε να διαβάσει με την βοήθεια τεχνικών, ακόμα και αποσπάσματα που η Αλίσα είχε προσπαθήσει να σβήσει με μουντζούρες Σύμφωνα με το ημερολόγιό της η Αλίσα περιγράφει τον φόνο λέγοντας Γαμώτο… μόλις σκότωσα κάποιον.

Πάλεψα μαζί του, του άνοιξα το λαιμό με ένα μαχαίρι και τον κάρφωσα με αυτό. Δεν ξέρω πως να νιώσω αυτή τη στιγμή. Πάντως ήταν φανταστικά. Μόλις ξεπεράσεις το συναίσθημα του "Θεέ μου δεν μπορεί να το έκανα εγώ αυτό" τότε καταλαβαίνεις πως ήταν μια αρκετά ευχάριστη εμπειρία .

Η ακροαματική διαδικασία συνεχίζεται…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου