ΔΙΕΘΝΗ

Πολυτελής η διαβίωση του Στρος Καν

πολυτελής-η-διαβίωση-του-στρος-καν-436000

 

Μπορεί να είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό αλλά ένας «bon vivant» όπως ο Ντομινίκ Στρος Καν ξέρει να απολαμβάνει τη ζωή κάθε ημέρα, ακόμα και κάτω από τις πιο «αντίξοες» συνθήκες.

Αφού λοιπόν ο εισαγγελέας αποφάσισε ότι ο Ντομινίκ θα περάσει όλο το καλοκαίρι κλεισμένος σε ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, ο άλλοτε ισχυρός άντρας του ΔΝΤ σκέφτηκε ότι θα πρέπει να νιώθει «σαν στο σπίτι του» για αυτό και ζήτησε να φέρουν στο νέο του «κελί» μερικά από τα πιο πολυτελή αντικείμενα και έπιπλα που είχε στην έπαυλή του στην Ουάσιγκτον.

Έκπληκτοι έμειναν οι δημοσιογράφοι που ξημεροβραδιάζονται κάτω από το διαμέρισμα στο οποίο είναι εσώκλειστος ο Ντομινίκ όταν είδαν δεκάδες μεταφορείς να ανεβάζουν ένα πολυτελή καναπέ, ένα τραπέζι και δεκάδες κουτιά με επιγραφές επάνω τους, όπως «κουζινικά» και «παντόφλες». Και μιας και έρχεται το καλοκαίρι και δεν θα μπορέσει να βρεθεί σε κάποια εξωτική παραλία, ο Ντομινίκ αποφάσισε να μετατρέψει την ταράτσα του πανάκριβου διαμερίσματος σε μια μικρή «όαση». Ομπρέλες, ξαπλώστρες και διάφορα αντικείμενα εξωτερικού χώρου έφτασαν στην τάρατσα του πολυτελούς διαμερίσματος των 50.000 δολαρίων… το μήνα!

Στις 6 Ιουνίου, ο Στρος Καν θα βγει για λίγο από το χρυσό «κελί» του, όχι για να δει τα αξιοθέατα της Νέας Υόρκης αλλά για να επισκεφτεί ξανά το δικαστήριο της πόλης.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου