ΔΙΕΘΝΗ

Απαγωγές-μυστήριο στο Μεξικό: Τα θύματα βρίσκονται γυμνά, δεμένα με χαραγμένο το κεφάλι τους

απαγωγές-μυστήριο-στο-μεξικό-τα-θύματ-740890

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση απαγωγής τουριστών στο Πουέρτο Βαγιάρτα του Μεξικού.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες όλο και περισσότεροι άνθρωποι πέφτουν θύματα απαγωγής, αλλά μετά από λίγες ώρες εντοπίζονται, όλοι στην ίδια κατάσταση.

Τα θύματα λοιπόν όπως περιγράφει το The Sun εντοπίζονται γυμνά, δεμένα σε κολόνες, με ματωμένα οπίσθια και χαραγμένο το γράμμα R στο κεφάλι τους.

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση απαγωγής τουριστών στο Πουέρτο Βαγιάρτα του Μεξικού.

Ολα τα θύματα μάλιστα βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο, ενώ οι περισσότεροι λένε πως δεν θυμούνται πως κατέληξαν να είναι δεμένοι εκεί.

Μέχρι στιγμής τα περιστατικά έχουν φτάσει τα 10, ενώ μόνο ένα άτομο ήταν σε θέση να δώσει παραπάνω στοιχεία στις αρχές.

Ο ανδρας ανέφερε πως έκανε βόλτα στην γειτονιά του, όταν άγνωστοι τον άρπαξαν, τον πήγαν σε αγρόκτημα και εκεί αφού τον ξυλοκόπησαν, τον άφησαν δεμένο στη γειτονιά του.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες όλο και περισσότεροι άνθρωποι πέφτουν θύματα απαγωγής, αλλά μετά από λίγες ώρες εντοπίζονται, όλοι στην ίδια κατάσταση....δεμένοι, με ματωμένα οπίσθια και χαραγμένο το γράμμα R στο κεφάλι τους.

Προς το παρόν η αστυνομία ερευνά ένα ένα τα περιστατικά, ψάχνοντας επιπλέον στοιχεία, ωστόσο αυτό που πιστεύουν είναι πως πρόκειται για κάποια χαζή μόδα που μπορεί όμως να γίνει επικίνδυνη.

Όσο για το γράμμα «R» που οι δράστες γράφουν με ξυράφι στα μαλλιά των θυμάτων τους, αυτό εικάζεται ότι αντιπροσωπεύει την ισπανική λέξη «rata» που σημαίνει «καρφί» ή «κλέφτης».

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου