ΔΙΕΘΝΗ

Μέριλαντ: Γυναίκα πιστολέρο άρχισε να πυροβολεί σε αποθήκη -Νεκροί και τραυματίες [εικόνες-βίντεο]

μέριλαντ-γυναίκα-πιστολέρο-άρχισε-να-748958

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι υπάρχουν τραυματίες και νεκροί» σε μια αποθήκη στην κομητεία Χάρφορντ, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρεϊ Γκάλερ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

«Βάσει των όσων γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, πρόκειται για έναν μονάχα ύποπτο. Βρίσκεται υπό κράτηση και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο» συμπλήρωσε ο σερίφης χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

Όπως μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν. Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν τις πληροφορίες μέσων μαζικής ενημέρωσης ότι γυναίκα ήταν το πρόσωπο που άνοιξε πυρ.

Το χρονικό του τρόμου

Ο συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), αφού αντήχησαν πυροβολισμοί από την αποθήκη του κέντρου διανομής της εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων Rite Aid.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η ύποπτη χρησιμοποίησε ένα όπλο και ο σερίφης Γκάχλερ ανέφερε ότι κανείς από τους αστυνομικούς δεν πυροβόλησε.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας κινητοποιήθηκαν άμεσα, με τη συνδρομή πρακτόρων της ομοσπονδιακής αστυνομίας και της ομοσπονδιακής αρχής όπλων και εκρηκτικών, σύμφωνα με τις αρχές.

Μια πηγή από τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters ότι αξιωματούχοι πιστεύουν πως η ύποπτη είχε επαγγελματικές διαφορές με την εταιρεία.

Στο κέντρο Rite Aid εργάζονται περίπου 1000 υπάλληλοι, όπως έγινε γνωστό από τους τον εκπρόσωπο τύπου της εταιρείας Πιτ Στρέλα.

Πηγή: newsit.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου