ΔΙΕΘΝΗ

Γυναίκα αστυνομικός μπέρδεψε το… σπίτι της και σκότωσε τον άντρα που βρήκε μέσα!

γυναίκα-αστυνομικός-μπέρδεψε-το-σπί-756590

Μία εξαιρετικά περίεργη υπόθεση με θύμα έναν άντρα και πρωταγωνίστρια μία γυναίκα αστυνομικό, διερευνά η αστυνομία του Τέξας. Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η γυναίκα αστυνομικός μπέρδεψε το… σπίτι της και πυροβόλησε τον άντρα που βρήκε μέσα στην ξένη ιδιοκτησία.

Το περίεργο αυτό περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη το βράδυ. Η αστυνομικός από το Τέξας μπήκε σε ένα σπίτι που, όπως δήλωσε, νόμιζε πως είναι το δικό της. Άκουσε θόρυβο και αμέσως πήρε το όπλο στα χέρια της. Όταν διέκρινε τον άντρα που κατοικούσε στο σπίτι, τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε. Ο 26χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά υπέκυψε στα τραύματά του.

Η αστυνομικός τέθηκε σε αναγκαστική άδεια, ενώ το γραφείο του εισαγγελέα ανέλαβε την έρευνα της περίεργης υπόθεσης, η οποία είχε τραγική κατάληξη για έναν νεαρό άντρα. Όπως ανακοινώθηκε από την υπηρεσία Υγείας, το όνομα του 26χρονου ήταν Botham Shem Jean.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν μόλις ένα τετράγωνο απόσταση από το αστυνομικό τμήμα, γεγονός που γεννά ακόμη περισσότερα ερωτηματικά. Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, η αστυνομικός εισήλθε στο σπίτι πιστεύοντας ότι είναι το διαμέρισμά της και είδε μέσα τον 26χρονο.

Η αστυνομικός πυροβόλησε και ακολούθως ειδοποίησε τους συναδέλφους της να σπεύσουν στο σημείο. Δεν διευκρινίστηκε από τις αρχές υπό ποιες συνθήκες η γυναίκα μπέρδεψε τα σπίτια και αν πυροβόλησε υπό το καθεστώς απειλής ή αυτοάμυνας.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου