ΔΙΕΘΝΗ

Η Ρωσία τρολάρει τις χορευτικές ικανότητες της Μέι [βίντεο]

η-ρωσία-τρολάρει-τις-χορευτικές-ικανό-758150

Τις χορευτικές δεξιότητες της Τερέζα Μέι τρολάρει η Ρωσία, με ένα βίντεο που δημοσίευσε σήμερα, την ώρα που οι βρετανικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα δύο ανδρών που αναζητούνται για την δηλητηρίαση των Σκρίπαλ.

Το Ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών τουίταρε το βίντεο του χορού της Βρετανίδας πρωθυπουργού στην Αφρική την περασμένη εβδομάδα, με ένα βίντεο από την εκπρόσωπο Τύπου της Ρωσίας Μαρία Ζαχάροβα καις τις δικές της χορευτικές φιγούρες με την λεζάντα: «Επιλέξτε τις χορευτικές σας φιγούρες στις διεθνείς σχέσεις».

Την ώρα όμως που η Ρωσία, τρολάρει την Βρετανίδα πρωθυπουργό, οι εισαγγελείς της χώρας αποκάλυψαν τα ονόματα των δύο Ρώσων που ευθύνονται για τις επιθέσεις με novichok.

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία και η Σκότλαντ Γιαρντ, υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να απαγγελθούν κατηγορίες κατά του Αλεξάντερ Πετρόφ και του Ρουσλάν Μποσίροφ.

Η Τερέζα Μέι έδειξε τις χορευτικές της – ρομποτικές – ικανότητες και μάλιστα δύο φορές την περασμένη εβδομάδα στην περιοδεία της στην Αφρική.

Ερωτηθείσα για το χορό της νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Μέι, – της οποίας το αγαπημένο τραγούδι είναι το «Dancing Queen» των Abba, απάντησε στους επικριτές της, λέγοντας: Υποψιάζομαι πως ο χορός μου εκείνο το πρωινό δεν ήταν και για τον διαγωνισμό χορού Strictly Come Dancing».

Το αμήχανο χορευτικό της στυλ, προκάλεσε χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να την κατακρίνουν και άλλους να χαίρονται που βλέπουν την αυστηρή πρωθυπουργό, να διασκεδάζει και να είναι χαλαρή.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου