ΔΙΕΘΝΗ

Πανζουρλισμός στα εγκαίνια του πρώτου IKEA στην Ινδία

πανζουρλισμός-στα-εγκαίνια-του-πρώτο-775775

Το πρώτο του κατάστημα στην Ινδία άνοιξε ο σουηδικός κολοσσός IKEA πρν μερικά 24ωρα και χιλιάδες ήταν οι Ινδοί που θέλησαν να το επισκεφθούν.

Το νέο κατάστημα άνοιξε στην πόλη Χαϊντεραμπάντ με πληθυσμό περίπου 7 εκατομμύρια κατοίκους.

Όπως, ήταν λογικό, η μεγάλη περιέργεια των Ινδών, οδήγησε σε απίστευτο μποτιλιάρισμα τόσο προς όσο και από το κατάστημα, ενώ ακόμη και στην είσοδο του επικράτησε πανδαιμόνιο, με τους επισκέπτες να σπρώχνονται για να μπουν στο εσωτερικό. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν αυξημένη κίνηση και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Ένας χρήστης έγραψε πως η συνηθισμένη διαδρομή των 40 λεπτών από το γραφείο στο σπίτι του, μετατράπηκε σε μια ταλαιπωρία δύο ωρών, ενώ ένας άλλος έγραψε πως η κυκλοφοριακή συμφόρηση έφτασε τα 20 χιλιόμετρα και πως χρειάστηκε 4 ώρες για να φτάσει στο σπίτι του.

Το χάος όμως που επικρατούσε έξω ήταν περίπου το ίδιο και στο εσωτερικό του καταστήματος, κρίνοντας από τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Πρόκειται για τη δεύτερη απόπειρα της σουηδικής εταιρείας να ανοίξει κατάστημα στην τεράστια αλλά δύσκολη αγορά της Ινδίας. Η προηγούμενη προσπάθεια το 2006, είχε συναντήσει εμπόδια από τους τοπικούς νόμους.

«Υποσχόμαστε να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα σε προσιτές τιμές και να προσπαθήσουμε να επεκταθούμε και να φτάσουμε σε άλλα μέρη της χώρας με πολλά καταστήματα» ανέφερε ο επικεφαλής του καταστήματος, Τζέσπερ Μπρόντιν, σε συνέντευξη Τύπου.

thetoc.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου