ΔΙΕΘΝΗ

Νεογνό εκτινάχθηκε από την κοιλιά της μαμάς του σε σφοδρό τροχαίο αλλά επέζησε

νεογνό-εκτινάχθηκε-από-την-κοιλιά-της-785753

Οι τραυματιοφορείς το βρήκαν να κλαίει γοερά στο χορτάρι, μερικά μέτρα μακριά από το πτώμα της μητέρα του

Από θαύμα σώθηκε ένα αγέννητο κοριτσάκι που βρισκόταν στην κοιλιά της μητέρας της, η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, με το μωρό ωστόσο να φέρει άκρας υγείας.

Το παράδοξο και τραγικό περιστατικό, σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Sao Paulo και Curitiba στην νοτιοανατολική Βραζιλία, όπου φορτηγό όχημα που επέβαινε η έγκυος κοπέλα ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα τον τραγικό χαμό της ίδιας.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, η άτυχη γυναίκα ήταν συνεπιβάτης στο φορτηγό, το οποίο μετέφερε σανίδες με ξύλα.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα εκείνο να ανατραπεί και οι σωροί από σανίδες να καταπλακώσουν την άτυχη γυναίκα, η οποία εκτινάχθηκε εκτός του φορτηγού.

Ως από θαύμα, το αγέννητο κοριτσάκι της, εκτινάχθηκε από το σώμα της μητέρας της και κατέληξε μερικά μέτρα μακριά σε χόρτα.

Οι αρμόδιες Αρχές που έσπευσαν στο σημείο, βρήκαν την νεκρή μητέρα καταπλακωμένη από τις σανίδες και το νεογέννητο κοριτσάκι της, λίγα μέτρα μακριά να φέρει άκρας υγείας.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο ομφάλιος λώρος του μωρού είχε κοπεί, από το δυστύχημα, και δεν είχε ούτε μια γρατζουνιά το βρέφος.

Βρέφος, το οποίο μεταφέρθηκε άμεσα στο πλησιέστερο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Η τοπική Αστυνομία και Αρχές, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τη σορό της άτυχης γυναίκας, καθώς δεν έφερε πάνω της ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου