ΔΙΕΘΝΗ

Βρήκαν 23χρονη κρεμασμένη δίπλα στην 3χρονη κορούλα της

βρήκαν-23χρονη-κρεμασμένη-δίπλα-στην-3χρ-794581

Η 23χρονη αισθητικός μάλωσε με τον σύντροφό της Marek Goralczyk επειδή θα έβγαινε με τους φίλους του. Ήθελε να πάνε μαζί σε μια συναυλία. Εκείνος όμως την άφησε σπίτι τους στο Cheshire με την 3χρονη κορούλα τους όταν οι φίλοι του του είπαν ότι δεν ήταν καλεσμένες οι γυναίκες τους στη συναυλία. Ήταν βραδιά αντρών.

Το ζευγάρι αντάλλαξε μια σειρά από μηνύματα, με την Agnieszka Giza να υποπτεύεται ότι ήταν με άλλη γυναίκα. Του έδωσε τελεσίγραφο να γυρίσει σπίτι. Το τηλέφωνό του έκλεισε από μπαταρία και έμεινε σε σπίτι φίλου του χωρίς να δει το μήνυμα. Ήταν ένας εργάτης που βρήκε την επόμενη μέρα κρεμασμένη την 23χρονη αισθητικό.

Η μητέρα ενός παιδιού από την Πολωνία είχε μια επιχείρηση αισθητικής με τον σύντροφό της. Έβγαιναν τα τελευταία 3 χρόνια.

Η ανακοίνωση του συντρόφου της για την τραγωδία

«Τη γνώρισα ενώ ζούσα στο Wigan και αρχίσαμε να βγαίνουμε τον Μάιο του 2015. Μετά τη γέννηση της κορούλας μας ήθελα να μετακομίσω μαζί της για να μπορώ να είμαι κοντά στο παιδί μου. Έτσι μετακομίσαμε σε διαμέρισμα στο Warrington.

Ήταν υπέροχη μητέρα αλλά χρειαζόμασταν την οικογένεια γύρω μας και έτσι αποφασίσαμε να μετακομίσουμε πίσω στην Πολωνία. Άνοιξα μια επιχείρηση βουλκανιζατέρ αλλά αποφασίσαμε να γυρίσουμε πίσω στην Αγγλία. Μπήκαμε στο διαμέρισμα στο Runcorn στις 15 Νοεμβρίου 2017» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σύντροφός της.

Η 23χρονη κρεμάστηκε στις 24 Φεβρουαρίου όταν ο σύντροφός της καλέστηκε σε μια ραπ συναυλία από Πολωνό μουσικό. «Η Agnieszka ήθελε να πάει αλλά τα παιδιά δεν θα έπαιρναν τις κοπέλες τους. Έτσι της είπα ότι θα πάω μόνος μου. Ίσως να πίστεψε ότι την απατούσα. Μου έστειλε μηνύματα αλλά έκλεισε το κινητό μου από μπαταρία. Ήπια περίπου 6 red bull και έφυγα. Πήγα στο σπίτι ενός φίλου και αποκοιμήθηκα. Ξύπνησα μετά από δύο ώρες με τον φίλο μου να χτυπά την πόρτα και να μου λέει για τον θάνατό της. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Γύρισα σπίτι και βρήκα την αστυνομία. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι νεκρή. Ήταν μια δυνατή γυναίκα και υπέροχη μητέρα στην κόρη μας».

Πηγή: Dailymail

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου