ΔΙΕΘΝΗ

Νέο προεκλογικό σποτ -υπερπαραγωγή από τον Ερντογάν [βίντεο]

νέο-προεκλογικό-σποτ-υπερπαραγωγή-απ-814293

Με ένα νέο προεκλογικό σποτ, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπενθυμίζει στον λαό της Τουρκίας το παρελθόν του, ενώ κάνει αναφορές για το παρόν και το μέλλον του.

«Έι Τουρκία. Είσαι στην αρχή του δρόμου του ατελείωτου. Εσύ ο Άλπ Αρσλάν που άνοιξε τους δρόμους της Ανατολίας, είσαι ο Μελίκ Σαχ που ανύψωσε τους προγόνους σου. Το όνειρο που βλέπεις είναι για καλό. Είσαι το πλατάνι που τρύπησε το στήθος του Οσμάν. Έι Τουρκία να ξέρεις το παρελθόν σου θα γίνει φως για το μέλλον. Όπως είπε ο Πορθητής, εκεί που φτάνει η θέλησή σου, να μην μπορούν να φτάνουν τα όνειρά σου. Όταν υψώνεις το ξίφος σου, η Κωνσταντινούπολη παρακολουθεί τον στρατό σου… Εσύ δεν είσαι αυτή που άλωσες εδάφη, αλλά άλωσες καρδιές. Τώρα δώσε το χέρι σου να ξεκινήσει η πιο δυνατή περίοδος. Για να ανανεωθούμε, να τρέξουμε γρήγορα, να ανυψωθούμε. Για σταθερότητα και μέλλον. Να αφήσουμε πίσω τους καβγάδες, τη μοιρολατρία, για ενότητα και ευημερία. Η εποχή της Τουρκίας, η ώρα της Τουρκίας» αναφέρει ο Ερντογάν στο σποτ, έχοντας λάβει τον ρόλο του αφηγητή.

Ο σμαραγδένιος φοίνικας «πρωταγωνιστεί» στο σποτ του προέδρου της Τουρκίας, ενώ μεταξύ άλλων παρουσιάζονται στιγμές της ιστορίας, όπως η μάχη του Ματζικέρτ.

Γίνονται αναφορές στον Μωάμεθ τον Πορθητή και τον Κεμάλ με κατάληξη στον ίδιο τον… Ερντογάν.

Δείτε το σποτ:

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου