ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σκότωσε την πεθερά του την ώρα της δοκιμής της BMW M850i

σκότωσε-την-πεθερά-του-την-ώρα-της-δοκι-818102

Η νέα BMW Σειρά 8 βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο των δοκιμών της εν όψει της επίσημης αποκάλυψής της την Παρασκευή, όμως ένα από τα πρωτότυπα test cars είχε ένα σοβαρό ατύχημα, το οποίο δυστυχώς ήταν θανατηφόρο.

Όλα συνέβησαν στη Γερμανία, κοντά στο χωριό Bodenkirchen της επαρχίας Landshut στα Βαυαρία, όταν ο 37χρονος οδηγός της πρωτότυπης BMW Σειρά 8 έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και βγήκε από το δρόμο.

Σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, το αυτοκίνητο είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, με τον οδηγό να χάνει τον έλεγχό του σε μια δεξιά στροφή και στη συνέχεια να χτυπά διαδοχικά πάνω σε πολλά δέντρα, έως ότου τελικά σταματήσει στην άκρη του δρόμου.

Ο 37χρονος οδηγός κατάφερε να βγει μόνος του από το όχημα, όμως δυστυχώς η επιβάτης, όπως αποδείχθηκε η 53χρονη πεθερά του (μητέρα της κοπέλας του), εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο και κατέληξε στον τόπο του ατυχήματος λόγω πολλαπλών χτυπημάτων στο κεφάλι, προτού καταφέρουν οι πυροσβέστες να κόψουν την οροφή του αυτοκινήτου και να την βγάλουν.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες από τη Γερμανία, το πρωτότυπο αυτοκίνητο φέρεται ήταν η κορυφαία έκδοση M850i xDrive της νέας BMW Σειρά 8, η οποία εφοδιάζεται με έναν νέο V8 κινητήρα βενζίνης με 530 ίππους.

Θυμίζουμε ότι η BMW θα αποκαλύψει τη νέα Σειρά 8 την ερχόμενη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια των φετινών 24 ωρών του Le Mans στη Γαλλία. Το γερμανικό μοντέλο θα πάρει τη θέση του στην κορυφή των κουπέ της μάρκας.

newsauto.gr
ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου