ΔΙΕΘΝΗ

Σκότωσε την κόρη και τη νύφη του, πέφτοντας με αυτοκίνητο στο εστιατόριο όπου γευμάτιζαν

σκότωσε-την-κόρη-και-τη-νύφη-του-πέφτον-7788

Ο Ρότζερ Γκλεν Σελφ, που κατάγεται από την πόλη Ντάλας της Βόρειας Καρολίνας, αντιμετωπίζει δύο κατηγορίες ανθρωποκτονίας, όπως ανακοίνωσε ο σερίφης της κομητείας Γκάστον.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Gaston Gazette, την Κυριακή ο Σελφ καθόταν σε ένα από τα τραπέζια του εστιατορίου Surf & Turf Lodge, σστο Μπέσεμερ Σίτι, όταν ζήτησε συγγνώμη από τους συγγενείς του και έφυγε. Τα μέλη της οικογένειάς του δεν ανησύχησαν, νομίζοντας ότι ο 62χρονος πήγε στην τουαλέτα.

Ο Σελφ πήγε στο αυτοκίνητό του, το έβαλε μπροστά, ανέπτυξε ταχύτητα και έπεσε με δύναμη στην είσοδο του εστιατορίου, στο σημείο όπου καθόταν η οικογένεια του.

«Είδα ένα άσπρο τζιπ να περνάει από μπροστά μου με μεγάλη ταχύτητα» είπε ο Μπράντον Γουίλσον, ένας σερβιτόρος του εστιατορίου. «Ήταν πραγματικά εξωπραγματικό. Είδα καρέκλες και τραπέζια και φλιτζάνια να εκτοξεύονται παντού. Έμοιαζε με ανεμοστρόβιλο», συνέχισε.

Ακαριαίος θάνατος

Η κόρη του Σελφ, Κέιτλιν, 26 ετών, που εργαζόταν στο γραφείο του σερίφη του Γκάστον, σκοτώθηκε επί τόπου μαζί με τη νύφη του 62χρονου, την Αμάντα Σελφ. Η σύζυγος του δράστη και ο γιος του Τζος, που είναι αστυνομικός, τραυματίστηκαν σοβαρά. Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται και η 13χρονη εγγονή του.

Ο Ρότζερ Σελφ είναι ιδιοκτήτης μιας ιδιωτικής εταιρείας ερευνών. Σύμφωνα με φίλους της οικογένειας, ο 62χρονος το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. «Προσπαθούσε να βοηθηθεί από μόνος του. Εμείς προσπαθούσαμε να τον κατευθύνουμε προς τη βοήθεια», είπε στην εφημερίδα ο Όστιν Ράμελ, ο πάστορας μιας τοπικής εκκλησίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου