ΔΙΕΘΝΗ

Φρενίτιδα για τον πριγκιπικό γάμο: Χιλιάδες κόσμου στο Ουίνδσορ, αναμνηστικά και σαμπάνιες

φρενίτιδα-για-τον-πριγκιπικό-γάμο-χιλ-10029

Η μεγάλη μέρα για τη Βρετανία έφτασε και εκατομμύρια κόσμου από τους τηλεοπτικούς δέκτες θα προσπαθήσουν να πάρουν λίγη βασιλική αίγλη από τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά και λίγη από την «τύχη» των χιλιάδων Βρετανών και όχι μόνο που θα βρίσκονται γύρω από το Κάστρο του Ουίνδσορ, και θα το ζήσουν από κοντά.

Κάτω από έναν υπέρλαμπρο ήλιο και καλοκαιρινές για τα βρετανικά δεδομένα θερμοκρασίες, περισσότεροι από δεκάδες χιλιάδες φαν της βασιλικής οικογένειας έχουν συγκεντρωθεί στο Ουίνδσορ, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη ξεκινήσει για το Κάστρο.

Τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια, καθώς η αστυνομία να έχει σχηματίσει έναν ισχυρό ατσάλινο κλοιό γύρω από το κάστρο σε μια απίστευτη επιχείρηση ασφάλειας.

Άλλοι ντυμένοι με νυφικά και άλλοι κρατώντας βρετανικές και αμερικανικές σημαίες, από τις 8 το πρωί ανοίγουν σαμπάνιες και prosecco για το χαρμόσυνο γεγονός.

Πολλοί ήταν εκείνοι που κοιμήθηκαν στο δρόμο και πολλοί περισσότεροι άφησαν τα σπίτια τους στη μέση της νύχτας ή ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να δουν από κοντά το μελλόνυμφο ζευγάρι.

Η γαμήλια τελετή αναμένεται να ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας (12 ώρα Βρετανίας)

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου