ΔΙΕΘΝΗ

Συμβαίνει μόνο στην Ιαπωνία: Τρένο αναχώρησε 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα κι όλοι διαμαρτύρονται

συμβαίνει-μόνο-στην-ιαπωνία-τρένο-ανα-12722

Συγνώμη αναγκάστηκε να ζητήσει μια ιαπωνική εταιρεία σιδηροδρόμων, όταν ένα από τα τρένα της άφησε το σταθμό 25 δευτερόλεπτα νωρίτερα, περιγράφοντας το περιστατικό ως «πραγματικά αδικαιολόγητο».

Η εταιρεία West Japan Railways (WJR) εξέδωσε ανακοίνωση όταν ένα από τα τρένα της αναχώρησαν κατά λάθος από το σταθμό Notogawa στις 7.11 π.μ. αντί για τις 7.12 π.μ., όπως ήταν προγραμματισμένο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Japan Today, ο υπεύθυνος του σιδηροδρομικού σταθμού αμέσως συνειδητοποίησε το λάθος του, αλλά συνέχισε όταν δεν είδε κανέναν να περιμένει στην πλατφόρμα.

Ωστόσο, υπήρχαν και κάποιοι που έχασαν την διαδρομή τους και υπέβαλαν επίσημες καταγγελίες, αναγκάζοντας την WJR να ζητήσει συγνώμη.

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Η μεγάλη στενοχώρια που προκαλέσαμε στους πελάτες μας, ήταν πραγματικά αδικαιολόγητη».

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μια παρόμοια περίπτωση καταγράφηκε τον Νοέμβριο, κατά την οποία η εταιρεία Tsukuba Express ζήτησε συγνώμη όταν ένα τρένο έφυγε από το Τόκιο 20 δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου