ΔΙΕΘΝΗ

«Λύγισε» ο «σκληρός» Ερντογάν: Του έδειξαν φωτογραφία με τη μητέρα του

λύγισε-ο-σκληρός-ερντογάν-του-έδε-21154

Μια από τις πολλές προεκλογικές ομιλίες που κάνει καθημερινά ο Ερντογάν ήταν σε γυναικείο ακροατήριο. Μπορεί για τον πρόεδρο της Τουρκίας μια γυναίκα να είναι πάνω απ’ όλα μόνο μητέρα (σ.σ. έτσι έχει δηλώσει) αλλά κι αυτές ψηφίζουν. Και αυτό είναι κάτι που δεν το ξεχνάει…

Έτσι, για άλλη μια φορά επέλεξε να μιλήσει σε γυναικείο ακροατήριο. Αλλά δεν περίμενε αυτό που θα γινόταν. Όπως αποκάλυψε η… μητέρα του Μανώλη Κωστίδη, οι γυναίκες σήκωσαν κατά την ομιλία του Ερντογάν μια φωτογραφία του με τη μητέρα του. Μια φωτογραφία που την κρατά στην αγκαλιά του.

Ο «σουλτάνος» λύγισε. Συγκινήθηκε. Σχεδόν δάκρυσε. Ο Ερντογάν είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του. Όπως είπε ο Μανώλης Κωστίδης, άλλωστε, συνεργάτες του έχουν αποκαλύψει πως δυο γεγονότα τον έχουν αλλάξει: το πρόβλημα υγείας και η εγχείρηση και ο θάνατος της μητέρας του. Από τότε έγινε πολύ σκληρός.

Η Τενζιλέ Ερντογάν έφυγε από τη ζωή στις 7 Οκτωβρίου του 2011. Είχε μπει σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για εγχείρηση στην χοληδόχο κύστη. Στην κηδεία της, ο Τούρκος πρόεδρος ήταν συντετριμμένος.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην κηδεία της μητέρας του

Νέα δημοσκόπηση «πονοκέφαλος» για τον Ερντογάν

Στο μεταξύ, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ παρουσιάστηκε και μια νέα δημοσκόπηση ενόψει των εκλογών της 24ης Ιουνίου στην Τουρκία. Αυτή δίνει στον πρόεδρο της Τουρκίας ποσοστό 46%, αρκετά μακριά από το 50% που θέλει ο «σουλτάνος» για να εκλεγεί από την πρώτη Κυριακή.

Ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος είναι άλλος ένας: η υπερεθνικίστρια Μεράλ Ακσενέρ είναι δεύτερη με ποσοστό ανάμεσα στο 25% και το 26%, ενώ ο υποψήφιος της αντιπολίτευσης Μουχαρέμ Ιντζέ είναι τρίτος με 18-19%.

ΠΗΓΗ: newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου