ΔΙΕΘΝΗ

«Σε καλό δρόμο» οι έρευνες για το διπλό φονικό στην Κύπρο

σε-καλό-δρόμο-οι-έρευνες-για-το-διπλό-37752

Πολύ κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στον Στρόβολο Λευκωσίας βρίσκεται η αστυνομία, όπως δήλωσε ο υπαρχηγός του Σώματος, Κύπρος Μιχαηλίδης.

Ο ίδιος, διαβεβαίωσε πως η Αστυνομία έχει «σενάριο, υπόπτους και κίνητρα».

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο της Αντιτρομοκρατικής άσκησης «ΤΡΙΤΩΝΑΣ 2018» στη Λεμεσό, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως η ανακριτική ομάδα έχει ενισχυθεί και αυτή τη στιγμή εργάζονται 12-15 άτομα για την εξιχνίαση της συγκεκριμένης υπόθεσης.

«Η Αστυνομία εργάζεται μεθοδικά, με αντικειμενικό, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί αυτή η σοβαρή υπόθεση», είπε και σημείωσε πως ο ίδιος δεν πιστεύει στο τέλειο έγκλημα για αυτό αισιοδοξεί ότι στο τέλος της ημέρας η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί.

Απαντώντας σε σχόλιο πως όσο περνούν οι μέρες τόσο απομακρύνεται η πιθανότητα εξιχνίασης, ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως είναι όντως κρίσιμες οι πρώτες ώρες ενός σοβαρού εγκλήματος, «αλλά αισιοδοξούμε ότι τα πράγματα στο τέλος θα πάρουν το δρόμο τους. Ήδη έχουν πάρει το δρόμο τους αλλά αισιοδοξούμε ότι η υπόθεση αυτή θα εξιχνιαστεί», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς αν επιβεβαιώνει τον εντοπισμό ακόμη ενός τεκμηρίου, και συγκεκριμένα μιας πιτζάμας με αίμα, είπε πως η Αστυνομία δεν θα προβεί σε οποιεσδήποτε άλλες αποκαλύψεις ή σχόλια επί των θεμάτων.
«Αντιλαμβάνεστε ότι πρόκειται για σοβαρά θέματα, τεκμήρια, για τα οποία δεν μπορεί να γίνει καμία αναφορά», σημείωσε.

Πηγή: zougla.gr, ΚΥΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου