LIFE STYLE

Βρετανός ηθοποιός σκότωσε Ελληνοκύπρια σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου (εικόνες)

βρετανός-ηθοποιός-σκότωσε-ελληνοκύπ-58648

Στο σκαμνί για ανθρωποκτονία και για επίθεση με ξυλοδαρμό

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι γνωστός Βρετανός ηθοποιός σκότωσε Ελληνοκύπρια στο Λονδίνο.

Ο λόγος για τον Χάρι Γκούντγουαϊν Σιμς, ο οποίος σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, δολοφόνησε την ομογενή Ουρανία Λάμπρου, την ώρα που βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης.

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν ο 29χρονος Βρετανός άρχισε να σπρώχνει βίαια την 80χρονη σε πολυσύχναστο δρόμο της βρετανικής πρωτεύουσας (συνοικία Kentish Town). Η άτυχη γυναίκα έπεσε και χτύπησε το κεφάλι της σε μια μεταλλική κουπαστή. Μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί -μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων εξετάσεων- της έδωσαν άδεια να πάει σπίτι. Δύο ημέρες αργότερα, όμως, η 80χρονη εισήχθη εκ νέου στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν εγκεφαλική αιμορραγία. Μία ημέρα αργότερα η Ουρανία Λάμπρου άφηνε την τελευταία της πνοή. Ήταν μητέρα έξι παιδιών και είχε 16 εγγόνια.

Ο ηθοποιός συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία και για επίθεση με ξυλοδαρμό. Κρίθηκε προφυλακιστέος και αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστηρίου τον Μάιο.

«Επέστρεφε από επίσκεψή της στην αδελφή μου, Ρίτα, όπου προετοιμάζονταν για το ελληνικό Πάσχα. Όταν κατέβηκε από το λεωφορείο και διέσχιζε τον δρόμο για να πάει στο σπίτι, αυτός ο τύπος έκανε άλμα μπροστά από τα αυτοκίνητα και της επιτέθηκε. Η αστυνομία που ήδη βρισκόταν στο σημείο βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να τον συγκρατήσει. Έτυχε να είναι εκεί, στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή» ανέφερε σε δήλωσή της η 52χρονη κόρη της 80χρονης.

athensvoice.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου