ΔΙΕΘΝΗ

Σύζυγος μαστίγωσε δημόσια τη γυναίκα του κατηγορώντας τη για μοιχεία

σύζυγος-μαστίγωσε-δημόσια-τη-γυναίκα-72263

Αποκρουστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν σε χωριό της Ινδίας, όταν ένας άνδρας μαστίγωσε δημόσια τη γυναίκα του κατηγορώντας τη για μοιχεία και στη συνέχεια κάποιοι από τους παριστάμενους αποπειράθηκαν να τη βιάσουν!

Άνδρες και παιδιά παρακολουθούσαν το φρικτό μαρτύριο της γυναίκας που ούρλιαζε από τον πόνο καθώς ο άνδρας της τη μαστίγωνε με μια δερμάτινη ζώνη στο Μπουλντσάρ του Ουτάρ Πραντές. Κάποια στιγμή το ανθρωπόμορφο κτήνος κουράστηκε. Σταμάτησε να ξεκουραστεί, έβγαλε το σακάκι του και συνέχισε να βασανίζει τη γυναίκα του. Συνολικά τη μαστίγωσε πάνω από 100 φορές!

Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ορισμένοι από τους χωρικούς προσπάθησαν να επιτεθούν σεξουαλικά κατά της ανυπεράσπιστης γυναίκας όταν κατέρρευσε και την προειδοποίησαν, όταν συνήλθε να μην αναφέρει τίποτε στην αστυνομία. Νωρίτερα ένα ψευτοδικαστήριο είχε αποφανθεί ότι η γυναίκα «κλέφτηκε» με τον εραστή της.

Η γυναίκα νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε νοσοκομείο. Μια εβδομάδα μετά τη βάναυση «τιμωρία» της υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα της. Η αστυνομία τον συνέλαβε μαζί με τον πρώην πρόεδρο του χωριού και τον γιο του κι αναζητεί άλλους πέντε «νταήδες» του χωριού.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου