ΔΙΕΘΝΗ

Μοντέλο πήδηξε από τον 6ο όροφο για να γλιτώσει τον βιασμό

μοντέλο-πήδηξε-από-τον-6ο-όροφο-για-να-γ-74864

Το 22χρονο μοντέλο προτίμησε να διακινδυνέυσει τη ζωή του από το να παραμείνει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και να προχωρήσει σε ερωτική πράξη χωρίς τη θέλησή της με επιχειρηματία. Η νεαρή έσπασε την πλάτη της πηδώντας από τον 6ο όροφο ξενοδοχείου του Ντουμπάι, στην προσπάθειά της να δραπετεύσει!

Η Ρωσίδα Εκατερίνα Στέτσγιουκ βρισκόταν στο δωμάτιο με Αμερικανό επιχειρηματία, ο οποίος σύμφωνα με την ίδια επιχείρησε να τη βιάσει και να την σκοτώσει. Η 22χρονη, με καταγωγή από το Ιρκούτσκ, ανέφερε σε φίλους και συγγενείς ότι ο άντρας κρατούσε ένα μαχαίρι πάνω στο λαμό της.

Ο επιχειρηματίας πάλι, ανέφερε ότι του επιτέθηκε το μοντέλο! Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες φήμες ότι το κορίτσι δούλευε ως συνοδός στο Ντουμπάι, αλλά η μητέρα της διαψεύδει όσα λέγονται, μιλώντας για προσπάθεια της κόρης της να σώσει τη ζωή της. Μάλιστα, υπογραμμίζει ότι η κόρη της είναι ένα πολύ γνωστό μοντέλο στο Ιρκούτσκ και έφυγε από εκεί στις 15 Φεβρουαρίου ώστε να ταξιδέψει στο Ντουμπάι για να δουλέψει μετά από ένα συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Η μητέρα της δήλωσε ότι το περιστατικό συνέβη στις 3 Μαρτίου και η κόρη της αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα από τα βαριά τραύματά της και όλοι προσπαθούν “να την ενοχοποιήσουν”. Ανάμεσα σε άλλα, η μητέρα δήλωσε ότι δεν είχαν μιλήσει στα Μέσα πιστεύοντας ότι θα λάμβαναν μία βοήθεια για να αντεπεξέλθουν οικονομικά στην περίθαλψη της Εκατερίνα. Επίσης, δήλωσε ότι όλες οι πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό προέρχονται από τα όσα της είπε η κόρη της κατά τη διάρκεια των πρώτη ωρών της νοσηλείας της.

Η Ίνγκε, η μητέρα του μοντέλου προσπαθεί να τακτοποιήσει τυπικές εκκρεμμότητες ώστε να πετάξει στο Ντουμπάι και να βρεθεί στο πλευρό της Εκατερίνα.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου