ΔΙΕΘΝΗ

Ανένηψε βρέφος που μεταφερόταν στο νεκροτομείο

ανένηψε-βρέφος-που-μεταφερόταν-στο-νε-112838

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην Πάφο της Κύπρου, όπου ένα βρέφος επανήλθε λίγο πριν μεταφερθεί στο νεκροτομείο.

Το τριών μηνών βρέφος είχε αρχικά μεταφερθεί -το μεσημέρι της Δευτέρας- από τους γονείς του στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου έχοντας χάσει τις αισθήσεις του από κατάποση εμεσμάτων και οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες να ανοίξουν την αναπνευστική οδό ώστε να το επαναφέρουν.

Από τους ιατρούς ανακοινώθηκε ο θάνατός του αφού το βρέφος είχε χάσει τους παλμούς του για 45 λεπτά. Ακολούθως, επρόκειτο να υποβληθεί σε καρδιογράφημα και εν συνεχεία να μεταφερθεί στο νεκροτομείο.

Κάποια στιγμή το βρέφος ανένηψε. Αμέσως μετά υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου και διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα και παραχνωειδή εμφορά.

Η κατάσταση του είναι εξαιρετικά κρίσιμη και πλέον νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο στη Λευκωσία.

Μέλη του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στο ΓΝ Πάφου όπου διενήργησαν σχετικές εξετάσεις και σύμφωνα με την μητέρα του, το βρέφος πριν από τρεις ημέρες ενώ βρισκόταν στην κατοικία του έπεσε από τον καναπέ και κτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.

Πηγή: philenews / ΚΥΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου