ΔΙΕΘΝΗ

Νέο θρίλερ στις ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε σχολείο της Ουάσινγκτον

νέο-θρίλερ-στις-ηπα-πυροβολισμοί-σε-σχ-114938

Πόσες ζωές πρέπει να χαθούν για να τεθεί σοβαρά το ζήτημα της οπλοκατοχής στις ΗΠΑ υπό αμφισβήτηση; Αμέτρητες, είναι η απάντηση. Νέο περιστατικό πυροβολισμών συγκλονίζει την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, λίγες ώρες μετά το μακελειό σε σχολείο της Φλόριντα. Εκεί όπου χάθηκαν 17 ζωές. Οι πυροβολισμοί «έπεσαν» σε σχολείο της Ουάσινγκτον, με το νέο περιστατικό να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πυροβολισμοί και νέος συναγερμός

Το Highline Community College, βρίσκεται κοντά στην περιοχή Des Moines, στην Ουάσινγκτον. Το σχολείο αποκλείστηκε μετά από αναφορές για εν εξελίξει περιστατικό πυροβολισμών.

Η αστυνομία έχει ήδη αποκλείσει μια κοντινή λεωφόρο, καθώς θεωρείται πιθανό ότι ο δράστης ίσως επιχειρήσει να διαφύγει από εκεί. Μια προειδοποίηση εκδόθηκε επίσης και απευθύνονταν στους μαθητές του σχολείου.

«Η αστυνομία ανταποκρίνεται στο περιστατικό και εκκενώνει κρίτια. Παραμείνετε σε καθεστώς αποκλεισμού. Θα σας ενημερώσουμε με περαιτέρω πληροφορίες όταν είναι διαθέσιμες. Αυτή είναι μια εν εξελίξει κατάσταση», ανέφερε ένα μήνυμα στην σελίδα του σχολείου στο Facebook.

Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής πληροφορίες για ενδεχόμενο τραυματιών.

Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο

Διυπηρεσιακή επιχείρηση

Οι τελευταίες πληροφορίες που βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας, αναφέρουν πως στο σημείο έχουν καταφθάσει πολλλές υπηρεσίες για την υπόθεση.

Ο πανικός που δημιουργήθηκε στο σημείο ήταν όπως εύκολα φαντάζεται κανείς απερίγραπτος. Κάτι απόλυτα λογικό, αφού πριν λίγες μόλις ώρες οι ΗΠΑ θρήνησαν ακόμη 17 ζωές, στο περιστατικό με της Φλόριντα.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου