ΔΙΕΘΝΗ

Tα πρόσωπα της αεροπορικής τραγωδίας στη Ρωσία

tα-πρόσωπα-της-αεροπορικής-τραγωδίας-σ-121876

To δεύτερο μαύρο κουτί, τον καταγραφέα στο πιλοτήριο αναζητούν οι ρωσικές αρχές με την ελπίδα ότι αυτό θα δώσει απαντήσεις για την αεροπορική τραγωδία στη Ρωσία.
Ήδη έχει βρεθεί το πρώτο μαύρο κουτί που κατέγραφε τις παραμέτρους της πτήσης και το οποίο βρίσκεται σε «ικανοποιητική» κατάσταση.

Το αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο χωριό Argunovo και όλοι οι επιβαίνοντες είναι νεκροί. Ανάμεσα στα θύματα ένα πεντάχρονο κοριτσάκι, η Νεντέζντα Κράσοβα που ταξίδευε μαζί με την 32 χρονη μητέρα του, Οξάνα, είναι το μικρότερο θύμα της μοιραίας πτήσης. Όπως και πολλοί από τους επιβάτες του αεροσκάφους, η Νεντέζντα και η μητέρα της κατάγονταν από το Ορσκ, μία περιοχή του Όρενμπουργκ, η οποία έχει κηρύξει ημέρα πένθους.

Το επιβατικό αεροπλάνο, τύπου Antonov-148, της Saratov Airlines, κατέπεσε λίγο μετά την απογείωσή του, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο οι 65 επιβάτες και τα 6 μέλη του πληρώματος.

Το μικρότερο θύμα της τραγωδίας, είναι ένα κοριτσάκι 5 ετών, η Nadezhda Krasova, που έχασε τη ζωή της μαζί με την 32χρονη μητέρα της, Oksana Krasova.

Ο 12χρονος Evgeny Livanov

Ο πιλότος Sergey Gambaryan, 34 ετών

Η αεροσυνοδός Anastasia Slavinskaya, 29 ετών

Η αεροσυνοδός Viktoria Koval

Η επιβάτης Kriskentia Alexeenko

Η Ulyana Son, 28 ετών

Ο Ilya Poletayev, 17 ετών

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου