LIFE STYLE

Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός της Σαμάνθα του Sex and the City

νεκρός-βρέθηκε-ο-αδερφός-της-σαμάνθα-τ-130775

«Με μεγάλη λύπη μας εγώ και η οικογένειά μου ανακοινώνουμε τον απρόσμενο θάνατο του αδελφού και γιου μας, Κρις Κατράλ» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram, λίγες ώρες αφότου είχε απευθύνει έκκληση μέσω του ίδιου ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσε, ζητώντας τη βοήθεια των θαυμαστών της για τον εντοπισμό του.

Η Κιμ Κατράλ, γνωστή για τον ρόλο της στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Sex and the City, είχε απευθύνει την Κυριακή έκκληση μέσω των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης για να βρει τον αδελφό της, ο οποίος αγνοείτο εδώ και ημέρες στον Καναδά.

Σε μήνυμα που ανάρτησε, ανέφερε ότι ο Κρίστοφερ Κατράλ, ηλικίας 55 ετών που διέμενε στο Λακόμπ της επαρχίας Αλμπέρτα στον δυτικό Καναδά, αγνοείτο από την προηγούμενη Τρίτη.

Διευκρίνιζε ότι τα κλειδιά του, το κινητό του τηλέφωνο και το πορτοφόλι του βρέθηκαν πάνω σε τραπέζι εντός της οικίας του, ενώ η πόρτα της εισόδου ήταν ανοιχτή.

Και επισήμαινε ότι δεν είχε φύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς τα προσωπικά του αντικείμενα, εγκαταλείποντας μόνα τους τα επτά σκυλιά του, ενώ απηύθυνε έκκληση στους θαυμαστές της να βοηθήσουν για τον εντοπισμό του.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου