ΔΙΕΘΝΗ

Σοκαριστικό: Νεκρή γυναίκα στην Αφρική «γέννησε» 10 μέρες μετά τον θάνατό της

σοκαριστικό-νεκρή-γυναίκα-στην-αφρικ-152759

Ένα μακάβριο περιστατικό συνέβη σε χωριό της Νοτίου Αφρικής, όταν συγγενείς μία νεκρής γυναίκας διαπίστωσαν πως γέννησε αφού είχε πεθάνει.

Πρόκειται για μία 33χρονη,η οποία απεβίωσε στο χωριό Θαγίσι στην Νότια Αφρική μετά από μία έντονη δυσφορία.

Αφού διαπιστώθηκε ο θάνατός της, το πτώμα της δόθηκε σε γραφείο τελετών, λίγες μέρες πριν γίνει η ταφή.

Ωστόσο, μερικές μέρες μετά τον θάνατό της, το προσωπικό του γραφείο κηδειών παρατήρησε πως υπήρχε ένα νεκρό μωρό ανάμεσα στα πόδια του άψυχου σώματος, το οποίο δεν βρισκόταν εκεί τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με γιατρούς το περιστατικό αυτό δεν είναι απίθανο να συμβεί, καθώς ο συνδυασμός της χαλάρωσης των μυών λόγω του θανάτου και η συσσώρευση βακτηριδίων να «ανάγκασαν» το σώμα να αποβάλει το αγέννητο, νεκρό βρέφος από το σώμα της θανούντος.

«Το μωρό ήταν νεκρό. Ήμασταν τόσο συγκλονισμένοι και φοβισμένοι που δεν είδαμε καν το φύλο του μωρού», ανέφερε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος πρόσθεσε πως τόσα χρόνια κάνει αυτή την δουλειά, αλλά δεν έχει δει ποτέ κάτι παρόμοιο.

Τι είναι η εξωσωματική εμβρυϊκή εξώθηση

Η «γέννηση του φέρετρου » επίσης γνωστό ως «εξωσωματική εμβρυϊκή εξώθηση», είναι η απέλαση ενός μη βιώσιμου εμβρύου μέσω του κολπικού ανοίγματος του αποσυντιθέμενου σώματος μιας νεκρής εγκύου γυναίκας ως αποτέλεσμα της αυξανόμενης πίεσης των ενδοκοιλιακών αερίων. Αυτού του είδους η μεταθανάτια παράδοση συμβαίνει πολύ σπάνια κατά τη διάρκεια της αποσύνθεσης ενός σώματος.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου