AROUND THE WEB

Σκύλος στο Οχάιο βρέθηκε «κατεψυγμένος» στη βεράντα σπιτιού, στους -38

σκύλος-στο-οχάιο-βρέθηκε-κατεψυγμέν-179141

Κατεψυγμένος από το κρύο βρέθηκε ένας θηλυκός σκύλος στη βεράντα ενός σπιτιού στο Οχάιο, καθώς το κύμα αρκτικού ψύχους εξακολουθεί να ταλανίζει ένα μεγάλο τμήμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το θηλυκό «Αμερικανικό Μπούλι» (δεξιά) βρέθηκε «ξυλιασμένο» στη βεράντα, ενώ ένα υποσιτισμένο αρσενικό της ίδιας ράτσας (δεξιά) εντοπίστηκε από μέλος ζωοφιλικής οργάνωσης να τρέμει μέσα στο σπίτι.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο πόσην ώρα έμεινε εκτεθειμένη στο δριμύ ψύχος η Νάνας-όπως λέγεται η σκυλίτσα- καθώς ο 40χρονος ιδιοκτήτης της έχει εγκαταλείψει το σπίτι στο Τολέδο του Οχάιο, επειδή του είχαν κόψει το ρεύμα και το νερό.

Στη βεράντα αυτού του σπιτιού στο Τολέδο του Οχάιο βρέθηκε «ξυλιασμένη» η σκυλίτσα

Η τελευταία φορά που ο Βίκτωρ Βαλέχο είδε τα σκυλιά του ήταν πριν δυο μέρες, και όπως είπε σε τοπική εφημερίδα, τους είχε αφήσει τρόφιμα, νερό και κουβέρτες, αλλά δεν γνωρίζει πώς η Νάνας κατάφερε να βγει έξω. Τώρα, ωστόσο, αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακομεταχείριση ζώων.

Το περιστατικό σημειώνεται ενώ οι Αρχές προειδοποιούν τους κατοίκους των ανατολικών και μεσοδυτικών ΗΠΑ για τον κίνδυνο θανατηφόρων κρυοπαγημάτων αν παραμείνουν για πάνω από μισή ώρα στο κρύο.

Το κύμα αρκτικού ψύχους είναι τόσο δριμύ που σε πολλές περιοχές καταγράφονται θερμοκρασίες -ρεκόρ κάτω από το μηδέν, ραγίζουν τζάμια, ενώ παγώνουν ακόμη και καταρράκτες, όπως οι φημισμένοι Minnehaha Falls στη Μινεάπολις της Μινεσότα.

Σε μια άλλη περιοχή της ίδιας πολιτείας, στο International Falls, ο υδράργυρος βούτηξε στους -37 Κελσίου, σπάζοντας το ρεκόρ των -32C που κρατούσε από το 1924!

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου