ΔΙΕΘΝΗ

Μυστήριο με τα κομμένα… πόδια που ξεβράζει η θάλασσα στον Καναδά

μυστήριο-με-τα-κομμένα-πόδια-που-ξεβρ-200602

Το 13ο, κατά σειρά, πόδι που ξεβράστηκε στις ακτές της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά την τελευταία δεκαετία υπογράμμισε απλά ότι το μυστήριο δεν έχει βρει τη λύση του.

Κι αυτό γιατί – για μια ακόμη φορά – μπροστά σ ’ένα κομμένο ανθρώπινο πόδι μέσα σ’ ένα παπούτσι βρέθηκε ένας άντρας που περπατούσε πριν από λίγες μέρες μαζί με το σκυλί του σε παραλία της Βρετανικής Κολομβίας του Καναδά.

Εγκληματική ενέργεια ή κάτι άλλο; «Η πρώτη ανάλυση δείχνει ότι πρόκειται για ανθρώπινα υπολείμματα και θα προβούμε σε περαιτέρω τεστ τις επόμενες εβδομάδες», ήταν η δήλωση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας.

Οχι, σύμφωνα με το CNN, στις προηγούμενες περιπτώσεις δεν έχει διαπιστωθεί εγκληματική πράξη αλλά δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το πως καταλήξαμε σ’ αυτό.

Η ιατροδικαστική υπηρεσία επιβεβαίωσε ότι και τα 12 πόδια που είχαν εντοπισθεί στο παρελθόν ήταν ανθρώπινα. Οι αρχές ταυτοποίησαν τα οκτώ απ’ αυτά και διαπίστωσαν ότι ανήκαν σε έξι διαφορετικά άτομα. «Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύουμε ότι αυτές (οι περιπτώσεις) συνδέονται με κάποιο τρόπο», αναφέρθηκε επίσης.

Αναζητείται λύση του… μυστηρίου.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου