ΔΙΕΘΝΗ

Ποδοπάτημα στην Αμερική για τις προσφορές της Black Friday [εικόνες]

ποδοπάτημα-στην-αμερική-για-τις-προσφ-222979

Τις πόρτες τους από τις 5 τα ξημερώματα άνοιξαν τα μαγαζιά στην Νέα Υόρκη, με πλήθος κόσμου να έχει ήδη μαζευτεί έξω από πολυκαταστήματα σχηματίζοντας τεράστιες ουρές μέσα στο βράδυ.

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτως, οι Αμερικάνοι περιμένουν πως και πως να δουν την στιγμή που θα ανοίξει η πόρτα για να τρέξουν γρήγορα να προλάβουν να βάλουν στο καλάθι τους όσα περισσότερα πράγματα μπορούν.

Οι «κυνηγοί ευκαιριών» φαίνεται να μην ενοχλήθηκαν ιδιαίτερα από το κρύο, καθώς περίμεναν υπομονετικά στις τεράστιες ουρές που είχαν δημιουργηθεί στα καταστήματα.

Το αδιαχώρητο

Η πλατεία Χέραντ Σκουέρ του Μανχάταν πάντως γέμισε με εκατοντάδες κατοίκους να σπρώχνονται και να γκρινιάζουν, όσο περίμεναν τα καταστήματα να ανοίξουν, ενώ το αδιαχώρητο γινόταν στα καταστήματα τις Apple και άλλων γνωστών brand με είδη τεχνολογίας.

Από την άλλη σε τεράστια Mall στο Τέξας, η ουρά άγγιζε ακόμη και τα 800 άτομα, με αποτέλεσμα να μη λείψουν οι τσακωμοί ακόμη και το ποδοπάτημα.

Απρόοπτα

Εκτός ότι μερικοί προκειμένου να γλιτώσουν τις ουρές έστησαν την δική τους μικρή σκηνή έξω από καταστήματα, οι Αμερικάνοι φαίνεται να σκέφτηκαν κι ακόμη ένα «πονηρό» κόλπο προκειμένου να γλιτώσουν την ουρά. Σύμφωνα με την Daily Mail πολλοί έλεγαν στον κόσμο που περίμενε, ψέματα πως είναι δηλαδή εργαζόμενοι του καταστήματος, ζητώντας από τους άλλους να κάνουν χώρο για να περάσουν.

Κι επειδή και το ψέμα θέλει οργάνωση, μερικοί πλανόδιοι πούλησαν στους καταναλωτές γιλέκα με το σήμα της εταιρίας που ήθελαν να μπουν μέσα, έτσι ώστε να πείσουν τους πάντες πως ήταν όντως εργαζόμενοι.

Πόσα αναμένεται να χαλάσουν οι Αμερικάνοι

Μάλιστα, σύμφωνα με έρευνα οι πωλήσεις από το Black Friday αναμένεται να «χτυπήσουν» κόκκινο φέτως, καθώς εκτιμάται πως μόνο στις ΗΠΑ θα ψωνίσουν περίπου 164 εκατομμύρια άνθρωποι σήμερα και το Σαββατοκύριακο.

Οι ειδικοί έχουν ήδη προβλέψει ότι κατά τη διάρκεια της πενθήμερης περιόδου μεταξύ της ημέρας των ευχαριστιών και της Κυριακής Δευτέρας, οι καταναλωτές θα ξοδέψουν 19,7 δισεκατομμύρια δολάρια.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου