ΔΙΕΘΝΗ

Η δολοφονία της όμορφης 30χρονης που σόκαρε την ελληνική κοινότητα της Ν. Υόρκης

η-δολοφονία-της-όμορφης-30χρονης-που-σόκ-223592

Μπορεί να μην ήταν Ελληνίδα αλλά η 30χρονη Καρίνα Βετράνο ήταν ιδιαίτερα αγαπητή από την ελληνική κοινότητα της Νέας Υόρκης.

Η 30χρονη δούλευε στα ελληνικής ιδιοκτησίας μαγαζιά Flo Cafe και Central Club, στην Αστόρια και στο Κουίνς, ενώ είχε φίλους αλλά και συντρόφους ελληνικής καταγωγής με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα γνωστή αλλά και αγαπητή στην ελληνική παροικία.

Η δολοφονίας της στις 2 Αυγούστου 2016 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η Καρίνα Βετράνο δολοφονήθηκε από τον 20χρονο Τσάνελ Λιούις ενώ έκανε τζόκινγκ στο Κουίνς.

«Ημουν τρελαμένος, είδα κόκκινα» ανέφερε, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στους αστυνομικούς κατά την κατάθεσή του ο Λιούις, όπως προκύπτει από το βίντεο που προβλήθηκε στο δικαστήριο. Ο Λιούις όρμηξε στην άτυχη κοπέλα όταν αυτή έκανε τζόκινγκ σε μια ελώδη περιοχή του Κουίνς και αυτή τον έγδαρε με τα νύχια της στο πρόσωπό του, ενώ εκείνος τη χτυπούσε επανειλημμένα μέχρι που την άφησε αναίσθητη. «Δεν ούρλιαξε. Είχε τελειώσει. Την αποτελείωσα. Τη στραγγάλισα. Επεσε μες στη λιμνούλα και πνίγηκε. Σηκώθηκα και σκούπισα τα αίματα. Και αυτή ήταν ήρεμη, ήταν σε μια πισίνα» περιέγραψε στην κατάθεσή του στο δικαστήριο με παρόντες όλους τους συγγενείς της Βετράνο, ο νεαρός δολοφόνος, ο οποίος λίγο πριν παραδεχθεί το έγκλημά του στους αστυνομικούς, όπως αποκαλύπτει η «New York Daily», έβλεπε όλη νύχτα καρτούν.

«Ηθελε να του βάλουμε καρτούν επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί» δήλωσε στο δικαστήριο ο ντετέκτιβ Μπάρι Μπράουν, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο νεαρός έσπασε τη σιωπή του νωρίς την 5η Φεβρουαρίου και αρχικά ζήτησε να μιλήσει στην οικογένεια του θύματός του, όταν αποφάσισε ότι θα ομολογούσε.

Ολες αυτές οι αποκαλύψεις αποδείχθηκαν πολύ σκληρές για τα μέλη της οικογένειας της Βετράνο, που είχε γεμίσει τη δικαστική αίθουσα. Η μητέρα της, Κάθι, κρατούσε έναν χρυσό σταυρό στο πρόσωπό της και κοιτούσε άγρια τον Λιούις, που της έριχνε ματιές.

Ο δράστης αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι είχε επιχειρήσει να βιάσει τη Βετράνο, υπόθεση που ακούστηκε αρχικά, επειδή η γυναίκα βρέθηκε με κατεβασμένο το σορτσάκι.

O 20χρονος δολοφόνος

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου