LIFE STYLE

Σοκ:«Ο Σταλόνε με υποχρέωσε να συμμετάσχω σε “τρίο” στα 16 μου»

σοκο-σταλόνε-με-υποχρέωσε-να-συμμετά-231665

Το καταγγελόμενο περιστατικό συνέβη στο Λας Βέγκας το 1986, όταν ο Σταλόνε γύριζε ταινία εκεί, το Over The Top

«Βόμβα» στο Χόλιγουντ, καθώς η Daily Mail έφερε στη δημοσιότητααστυνομική αναφορά σύμφωνα με την οποία ο γνωστός ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε υποχρέωσε 16χρονη κοπέλα να συμμετάσχει σε «τρίο» μαζί με το σωματοφύλακά του.

Το καταγγελόμενο περιστατικό συνέβη στο Λας Βέγκας το 1986, όταν ο Σταλόνε γύριζε ταινία εκεί, το Over The Top, ενώ, σύμφωνα με τη Daily Mail, η αναφορά προέρχεται από εκείνη την περίοδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αναφοράς, ο Σταλόνε (που τότε ήταν 40 ετών) υποχρέωσε μια 16χρονη φαν του (που παραμένει ανώνυμη για ευνόητους λόγους) να κάνει σεξ μαζί του και στη συνέχεια να κάνει στοματικό σεξ στον ίδιο και στον σωματοφύλακά του, Μάικ ντε Λούκα.

Σταλόνε και Ντελούκα το 1987

Μάλιστα, στην αναφορά η κοπέλα φέρεται να δηλώνει ότι ο ηθοποιός γνώριζε την ηλικία της πριν την υποχρεώσει να κάνει σεξ μαζί του και με τον σωματοφύλακά του.

Σύμφωνα με την αναφορά και τις δηλώσεις του κοριτσιού, ο Σταλόνε έκανε σεξ μαζί της και ακολούθως της είπε ότι είναι πολύ «σφικτή». Τότε τη ρώτησε αν έχει κάνει ποτέ σεξ με δύο άνδρες μαζί.

Η κοπέλα φέρεται να καταγγέλλει ότι ο ηθοποιός την απείλησε ότι θα «της σπάσει το κεφάλι» να δεν κάνει ότι της λέει, ενώ ανέφερε ότι δεν προχώρησε σε μήνυση, επειδή φοβόταν, αλλά και λόγω της ντροπής και του εξευτελισμού που ένοιωθε από τη σεξουαλική κακοποίησή της.

Η Daily Mail ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε με αστυνομικούς του Λας Βέγκας, οι οποίοι πιστοποίησαν την αυθεντικότητα της αναφοράς, ενώ δεν υπήρξε απάντηση από εκπροσώπους του Σταλόνε.

thetoc.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου