ΔΙΕΘΝΗ

Ο μακελάρης του Τέξας έριχνε σε παιδιά και βρέφη εξ΄ επαφής

ο-μακελάρης-του-τέξας-έριχνε-σε-παιδιά-244555

Ούρλιαζε πυροβολώντας αδιακρίτως, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Συνολικά έριξε περίπου 450 φορές! Σημάδευε και σκότωνε βρέφη εξ΄επαφής, ο μακελάρης του Τέξας. Πιθανότατα έτσι εξηγείται πως από τους 26 νεκρούς οι μισοί είναι παιδιά.

Ο Ντέβιν Κέλεϊ εισέβαλε στην εκκλησία των Βαπτιστών οπλισμένος με τρία όπλα ενώ δύο ώρες νωρίτερα είχε έναν άγριο καυγά με την πεθερά του.

Γυναικα που δέχθηκε τα πυρά και τραυματίστηκε στο χέρι έπεσε στο πάτωμα και παρίστανε τη νεκρή για να γλυτώσει τον θάνατο. Οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο άνδρας, αφού σκότωνε όσους βρίσκονταν στα στασίδια πυροβολούσε κι αυτούς που έπεφταν στο πάτωμα. Αφού ολοκλήρωσε το φονικό του έργο βγήκε από την εκκλησία όπου τον αντιμετώπισε ένας άνδρας με την καραμπίνα του και τον έριξε νεκρό.

Πριν ξεψυχήσει, τηλεφώνησε στον πατέρα του και του είπε ότι δεν νομίζει πως θα τα καταφέρει.

Δεν είχε άδεια για κανένα από τα τρία όπλα, ένα ημιαυτόματο και δύο πιστόλια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο 29χρονος πέθανε από τραύμα που ο ίδιος προκάλεσε στον εαυτό του, άρα προτίμησε να αυτοκτονήσει από το να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου ή ίσως ήθελε να διασφαλίσει ότι δεν θα επιβιώσει από τα τραύματα που ήδη του είχε προκαλέσει ο «καλός Σαμαρίτης».

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου