ΔΙΕΘΝΗ

Τρόφιμοι φυλακών έριξαν καυτό νερό στους όρχεις παιδόφιλου που βίασε & δολοφόνησε 6χρονο κοριτσάκι

τρόφιμοι-φυλακών-έριξαν-καυτό-νερό-στ-303067

Λόγω της επίθεσης καθυστερεί η δίκη για το έγκλημα που διαπράχθηκε πριν από 30 χρόνια στην Αυστραλία

Άνδρας, ο οποίος έχει παραδεχθεί ότι βίασε και δολοφόνησε ένα κοριτσάκι έξι ετών πριν από περισσότερα από 30 χρόνια, δέχθηκε άγρια επίθεση κατά τη διάρκεια της προσωρινής του κράτησης στο σωφρονιστικό κατάστημα του Πρέστον έξω από τη Μελβούρνη. Τρόφιμοι των φυλακών περιέλουσαν με καυτό νερό τους όρχεις του 74χρονου παιδόφιλου.

Το έγκλημα σε βάρος του κοριτσιού διαπράχθηκε πριν από περισσότερα από 30 χρόνια. Ωστόσο, ο 74χρονος Γκρέγκορι Κιθ Ντέιβις συνδέθηκε με το φόνο και το βιασμό του παιδιού μόλις το περασμένο έτος.

Πριν από 30 και πλέον χρόνια ένα κοριτσάκι βγήκε από το σπίτι του για να αγοράσει ζάχαρη από το μαγαζί της γειτονιάς. Δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι του. Η σορός της μικρής βρέθηκε δίπλα σε μια υδρορροή. Ο 74χρονος συνελήφθη πέρυσι χάρη σε μια πληροφορία που τον συνέδεσε με την υπόθεση.

Ο συλληφθείς δεν αρνήθηκε να δώσει δείγμα γενετικού υλικού (DNA). Η εξέταση του DNA απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Ντέιβις είχε βιάσει το 6χρονο κορίτσι.

Αναγκαστικά ο 74χρονος ομολόγησε τα εγκλήματά του και επρόκειτο να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης στις 29 Μαΐου. Ωστόσο, δίκη δεν έγινε λόγω της επίθεσης που δέχθηκε στις φυλακές. Σύμφωνα με το δικηγόρο του ο Ντέιβις υποφέρει από φριχτούς πόνους και δεν είναι σε θέση να παραστεί στη δίκη.

«Ο κύριος Ντέιβις εξακολουθεί να αναρρώνει από τα τραύματά του και μόλις πρόσφατα κατάφερε να σταθεί στα πόδια του», είπε ο δικηγόρος, ο οποίος πέτυχε τον σκοπό του. Τελικά η δίκη ορίστηκε για τις 27 Νοεμβρίου.

athensvoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου