ΔΙΕΘΝΗ

Συνεχίζει να σαρώνει ο τυφώνας Χάρβεϊ. Πληροφορίες για τουλάχιστον 20 νεκρούς

συνεχίζει-να-σαρώνει-ο-τυφώνας-χάρβεϊ-334450

Ένας αστυνομικός στο Χιούστον πέθανε την ώρα που προσπαθούσε να φτάσει στην εργασία του προκειμένου να συμμετάσχει στις επιχειρήσεις διάσωσης πολιτών από την τροπική καταιγίδα Χάρβεϊ, ανεβάζοντας σε τέσσερα τα επιβεβαιωμένα θύματα του ακραίου αυτού καιρικού φαινομένου, ανακοίνωσε ο διοικητής της αστυνομίας της τέταρτης πολυπληθέστερης πόλης των ΗΠΑ.

Ο Στιβ Πέρες, που εργαζόταν 34 χρόνια στην αστυνομία, πνίγηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στον δρόμο μεταξύ της οικίας του, που βρίσκεται σε ένα προάστιο του Χιούστον, και του αστυνομικού τμήματος όπου εργαζόταν, εξήγησε ο Αρτ Ασιβίντο.

«Πέρασε δυόμιση ώρες προσπαθώντας με όλες του τις δυνάμεις να φτάσει στην εργασία του» επεσήμανε ο Ασιβίντο στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. «Δεν κατάφερε να βρει τρόπο διαφυγής».

Μια ομάδα δυτών με τη βοήθεια εθελοντών εντόπισε χθες Τρίτη το πρωί το πτώμα του αστυνομικού σε μια υπόγεια διάβαση βάθους πέντε μέτρων που είχε πλημμυρίσει.

Μέχρι στιγμής έχουν επιβεβαιωθεί τέσσερις θάνατοι από την Παρασκευή. Ωστόσο πληροφορίες μέσων ενημέρωσης κάνουν λόγο για έως και 20 νεκρούς, όμως ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ενώ οι αρχές αναμένουν και τα αποτελέσματα νεκροψιών για να αποφανθούν αν όλοι οι θάνατοι αυτοί συνδέονται με τον Χάρβεϊ.

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου