ΔΙΕΘΝΗ

Σκότωσε το 3χρονο αγοράκι του γιατί δεν ήθελε παιδιά η κοπέλα του…

σκότωσε-το-3χρονο-αγοράκι-του-γιατί-δεν-336552

Σοκάρει η παραδοχή του φριχτού εγκλήματος από τον 23χρονο David Creato Jr. Σκότωσε τον 3χρονο γιο του γιατί έμπαινε εμπόδιο στη σχέση με την κοπέλα του.

Ο David Creato Jr. δήλωσε ένοχος στην κατηγορία ανθρωποκτονίας. Παραδέχτηκε ότι έπνιξε τον 3χρονο γιο του Brendan. Οι εισαγγελείς δήλωσαν ότι σκότωσε τον γιο του Brendan επειδή η 17χρονη σύντροφός του δεν ήθελε να τον έχει στα πόδια της. Ήθελε μάλιστα να παραιτηθεί από την επιμέλεια. Η σύντροφός του δεν κατηγορήθηκε για τίποτα.

Ήταν τον Οκτώβριο του 2015 που ο David κάλεσε τις αρχές λέγοντας πως ο γιος του είχε απομακρυνθεί από το σπίτι στο Haddon Township στο Camden County. Λίγες ώρες αργότερα ανακάλυψαν το πτώμα σε δασική περιοχή ένα μίλι από το σπίτι του 23χρονου.

Μετά τη νεκροψία ο ιατροδικαστής στο πόρισμά του ανέφερε πως ο θάνατός του ήταν αποτέλεσμα βίας. Δεν μπορούσε όμως να προσδιορίσει την ακριβή αιτία ή τον χρόνο του θανάτου του. Στη δίκη οι εισαγγελείς κατέληξαν πως ο 23χρονος έλεγε ψέματα. Οι κάλτσες του αγοριού ήταν καθαρές. Κάτι που σήμαινε ότι το αγόρι δεν απομακρύνθηκε μόνο του από το σπίτι.

Ο 23χρονος αναμένεται να καταδικαστεί στις 29 Σεπτεμβρίου με πιθανή ποινή τη 10ετή κάθειρξη.

Πηγή: Independent

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου