ΔΙΕΘΝΗ

Χάθηκε σε αχανές δάσος, έτρωγε μούρα και κατάφερε να ζήσει

χάθηκε-σε-αχανές-δάσος-έτρωγε-μούρα-κα-354307

Η Λίσα Θέρις είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου τρεις εβδομάδες σε αχανή δασική έκταση στην Αλαμπάμα.

Η 25χρονη, ωστόσο, κατάφερε να επιβιώσει και να βρεθεί ζωντανή, με τις αρχές και τους κοντινούς της ανθρώπους να μην πιστεύουν πως τα βγήκε ζωντανή από την περιπέτειά της.

Η Λίσα είχε πάει στο δάσος με δυο φίλους της, που είχαν βεβαρυμένο ποινικό μητρώο. Οταν κατάλαβε πως ήταν εκεί παράνομα και πως η καλύβα που βρίσκονταν είχε διαρρηχθεί, αποχώρησε για να αποφύγει τα μπλεξίματα.

Η απόφασή της, ωστόσο, φάνηκε πως τελικά δεν ήταν και η καλύτερη, καθώς είχε ως αποτέλεσμα να ζήσει μια περιπέτεια επιβίωσης.

Η 25χρονη, που έφυγε από την καλύβα χωρίς το κινητό και την τσάντα της, έχασε τον δρόμο και βρέθηκε βαθιά μέσα στο δάσος. Εκεί, επιβίωσε χωρίς παπούτσια και στέγη, τρώγοντας μούρα και άγρια μανιτάρια, ενώ τα έντομα γέμιζαν με τσιμπήματα το κορμί της

Μετά από τρεις εβδομάδες, η Λίσα εντοπίστηκε ξυπόλυτη και αποστεωμένη από έναν οδηγό και αμέσως νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο. Μετά από τρεις ημέρες νοσηλεία, η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, με την Λίσα να αποδεικνύει ξανά πως ξέρει από μάχες.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου