ΔΙΕΘΝΗ

Η μαζορέτα που έκαψε ζωντανή τη νεογέννητη κορούλα της

η-μαζορέτα-που-έκαψε-ζωντανή-τη-νεογέν-354722

Η 18χρονη μαζορέτα του Οχάιο κατηγορείται πως έκαψε ζωντανή και έθαψε στην πίσω αυλή του σπιτιού τη νεογέννητη κορούλα της. Η δίκη της θα ξεκινήσει στις 6 Νοεμβρίου, με τη 18χρονη να δηλώνει αθώα στις κατηγορίες.

Μετά την καταβολή εγγύησης ύψους 50.000 δολαρίων, η 18χρονη μαζορέτα αφέθηκε ελεύθερη και βρίσκεται υπό κατ’ οίκον περιορισμό, φορώντας την ειδική συσκευή. Η απόφαση του δικαστή προκάλεσε σκάνδαλο στην τοπική κοινότητα. Κατηγορήθηκε πως ήταν πολύ επιεικής απέναντι στην Richardson.

Αθώα δηλώνει η μαζορέτα

Πριν ξεκινήσει η 5θήμερη δίκη θα πραγματοποιηθούν 3 επιπλέον ακροάσεις στις 25 Αυγούστου, 27 Σεπτεμβρίου και 3 Οκτωβρίου. Ο δικαστής Oda υποσχέθηκε πως η δίκη θα είναι ανοιχτή. Τα λείψανα της νεογέννητης κορούλας της βρέθηκαν θαμμένα στο σπίτι της στις 14 Ιουλίου.

Μετά τη μακάβρια ανακάλυψη οι ειδικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως το μωρό είχε γεννηθεί ζωντανό τον Μάιο. Δολοφονήθηκε πριν ταφεί. Οι εισαγγελείς κατηγορούσαν τη 18χρονη μαζορέτα για τον θάνατο. Ο δικηγόρος της την περασμένη εβδομάδα είπε στο δικαστήριο πως δεν σκότωσε εκείνη το βρέφος.

Χρειάστηκαν εβδομάδες όταν εντοπίστηκαν τα λείψανα του βρέφους για να επεξεργαστούν τα αποδεικτικά στοιχεία και να ασκήσουν κατηγορίες στη 18χρονη μαζορέτα. Η Richardson κατηγορήθηκε στις 4 Αυγούστου. Ο εισαγγελέας δήλωσε ότι πιθανότατα γέννησε στις 7 Μαΐου και προκάλεσε σκόπιμα τον θάνατο του μωρού της.

Πηγή: Dailymail

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου