ΔΙΕΘΝΗ

Πάμπλουτος τραπεζίτης ο 41χρονος που φέρεται να έσπρωξε γυναίκα μπροστά σε λεωφορείο

πάμπλουτος-τραπεζίτης-ο-41χρονος-που-φέ-358816

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν και ότι έχει «αδιάσειστες αποδείξεις» ότι τη συγκεκριμένη μέρα βρισκόταν στις ΗΠΑ – Δείτε τι δήλωσαν οι δικηγόροι του

Ο 41χρονος άνδρας που συνελήφθη εχθές σε σχέση με τη σοκαριστική επίθεση στη γέφυρα Πάτνεϊ του Λονδίνου, όπου ένας τζόγκερ έσπρωξε γυναίκα μπροστά στις ρόδες λεωφορείου, είναι ένας πάμπλουτος Αμερικανός τραπεζίτης, μεταδίδουν σήμερα τα διεθνή ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, o Eric Bellquist οδηγήθηκε εχθές στο τμήμα αφού τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι βρετανικές αστυνομικές Αρχές για το συμβάν τον «έδειχναν» ως τον κύριο ύποπτο. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς εγγύηση και χωρίς να γίνει γνωστό εάν τελικά θα απαγγελθούν κατηγορίες εις βάρος του.

Ωστόσο, οι δικηγόροι του δήλωσαν σήμερα ότι έχουν «αδιάσειστες αποδείξεις» στα χέρια τους ότι ο πελάτης τους βρισκόταν στις ΗΠΑ όταν συνέβη το περιστατικό που σόκαρε τον πλανήτη.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη γυναίκα που δέχθηκε την σπρωξιά του τζόγκερ γλίτωσε πραγματικά απο θαύμα, χάρη στην επιδέξια μανούβρα του οδηγού λεωφορείου που απέφυγε να πατήσει το κεφάλι της μόλις για λίγα εκατοστά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, o Bellquist που εργάζεται για την επενδυτική εταιρεία Hutton Collins, επικοινώνησε με τους δικηγόρους του στη φίρμα Duncan Lewis και τους ζήτησε να τον εκπροσωπήσουν. Οι ίδιοι, σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την αρνητική δημοσιότητα στα social media ανάρτησαν σήμερα την εξής δήλωση στο Twitter:

«Ο πελάτης μας ενεπλάκη εσφαλμένα στην υπόθεση. Αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι το άτομο που απεικονίζεται στο βίντεο και έχει αδιάσειστες αποδείξεις ότι βρισκόταν στις ΗΠΑ την στιγμή του περιστατικού. Αναμένουμε το ζήτημα να επιλυθεί γρήγορα και να απαλλαχθεί από αυτήν την τελείως αναληθή κατηγορία».

Νάνσυ Κουλούρα
protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου