ΔΙΕΘΝΗ

Το σεξουαλικό role play δύο αντρών που κατέληξε σε έγκλημα & μια αποκάλυψη που σόκαρε

το-σεξουαλικό-role-play-δύο-αντρών-που-κατέλη-370712

Οι λεπτομέρειες ενός στυγερού εγκλήματος που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2013 και για αρκετό διάστημα αντιμετωπιζόταν ως ατύχημα από τις αρχές, αναβίωσαν την Τρίτη σε βρετανικό δικαστήριο. Όλα συνέβησαν τον Δεκέμβριο του 2012.

O 28χρονος Jason Marshall προσέλκυσε μέσω της εφαρμογής Badoo τον 58χρονο Peter Fasoli και του πρότεινε να παίξουν ένα σεξουαλικό role play, όπου αυτός θα παρίστανε τον αστυνομικό. Ένα μήνα περίπου μετά, ο Marshall πήγε στο σπίτι του Fasoli ντυμένος ως αστυνομικός, με ζώνη, χειροπέδες και θήκη για πιστόλι.

Κατά τη διάρκεια του role play, ο 28χρονος έγδυσε το θύμα και τον «συνέλαβε» επειδή ήταν «κατάσκοπος», δένοντας και φιμώνοντάς το στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα πήραν διαφορετική τροπή.

Ο Marshall τον απείλησε με ένα μεγάλο μαχαίρι κουζίνας και τον ανάγκασε να του δώσει τους κωδικούς της κάρτας αναλήψεων. Έπειτα, ο δράστης έκανε μία ένεση στο θύμα λέγοντάς του ότι είναι κάτι «που θα τον βοηθήσει να κοιμηθεί» και μετά του τύλιξε το κεφάλι με μία μεμβράνη.

Το σπίτι του Fasoli όπου διαπράχθηκε το στυγερό έγκλημα.

Το ζευγάρι άρχισε να παλεύει στο κρεβάτι, με τον Fasoli να φωνάζει «όχι, όχι, σε παρακαλώ», και τον Marshall να βάζει στο κεφάλι του μία σακούλα προκαλώντας του ασφυξία.

Πριν φύγει από το σπίτι του θύματος, ο Marshall προσποιήθηκε ότι ενημέρωνε στον ασύρματο για το περιστατικό ως πραγματικός αστυνομικός, στη συνέχεια άναψε τσιγάρο και έβαλε φωτιά στο σπίτι για να καλύψει τα ίχνη του.

Όλα αυτά δεν θα γίνονταν ποτέ γνωστά και ο θάνατος του Fasoli θα θεωρούνταν απλώς ατύχημα (όπως συνέβη αρχικά) αν ο ανιψιός του θύματος δεν άνοιγε από περιέργεια το μισοκατεστραμμένο από τη φωτιά laptop του θύματος, ανακαλύπτοντας ένα βίντεο που κατέγραφε ολόκληρο το περιστατικό. Αυτό το βίντεο ήταν που παίχτηκε χθες στο δικαστήριο, με τον εισαγγελέα Edward Brown να προειδοποιεί τους ενόρκους για τις σοκαριστικές εικόνες που επρόκειτο να παρακολουθήσουν.

«Ο δράστης επιδίδεται στην πράξη του με πρωτοφανή αποφασιστικότητα και σοβαρότητα. Δεν υπάρχει ίχνος συναισθήματος, κανένας πανικός, καμία μεταμέλεια». Αφότου έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος, ο Marshall έστειλε ένα «υπολογισμένο και κυνικό» μήνυμα στον Fasoli μέσω του chat στο Badoo, απολογούμενος που δεν πήγε στο ραντεβού τους την προηγούμενη νύχτα. Ο δράστης φέρεται να έβγαλε περίπου 400 λίρες από τον λογαριασμό του θύματος και στη συνέχεια ν’ αγόρασε με την κάρτα του ένα εισιτήριο για τη Ρώμη.

Ο 58χρονος Peter Fasoli προσκάλεσε τον Marshall στο σπίτι του για ένα σεξουαλικό παιχνίδι ρόλων.

Σύμφωνα με την αρχική ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος του Fasoli προήλθεαπό την εισπνοή αναθυμιάσεων λόγω της φωτιάς. Η επαναληπτική ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, έδειξε ότι ο άτυχος 58χρονος ήταν ακόμη ζωντανός όταν ξέσπασε η φωτιά, ενώ το γεγονός ότι ήταν δεμένος και φιμωμένος συνέτειναν στον θάνατό του. Ο Marshall αρνείται τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας.

Πηγή: www.lifo.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου