ΔΙΕΘΝΗ

Γιατρός από το Πακιστάν έγινε viral γιατί… έψαχνε σπίτι

γιατρός-από-το-πακιστάν-έγινε-viral-γιατί-411729

Η εύρεση κατοικίας σε μια μεγάλη πόλη είναι δύσκολη, ειδικά όταν είσαι φοιτητής και δεν έχεις μεγάλο κεφάλαιο.

Ο Ρεχάν Μουνίρ πάντως φαίνεται πως δεν δυσκολεύτηκε καθόλου!

Ο Μουνίρ είναι 26 χρονών, κατάγεται από το Πακιστάν και έγινε το απόλυτο viral ανεβάζοντας απλώς μία αγγελία στο Facebook, στην οποία ανέφερε πως έψαχνε κάποιον για να συγκατοικήσει στην Νέα Υόρκη.

Αυτή και μόνο η δημοσίευσή του στην ομάδα Gypsy Housing, όπου πολλοί ανεβάζουν αγγελίες αναζητώντας συγκάτοικο ή να νοικιάσουν έναν χώρο, ήταν αρκετή ώστε να θέλουν όλες οι γυναίκες να συγκατοικήσουν μαζί του.

Ο Ρέχαν, ο οποίος δούλευε και ως μοντέλο στο παρελθόν, όχι μόνο δέχθηκε απαντήσεις από πολλούς χρήστες, αλλά και κολακευτικά σχόλια για το πόσο ωραίος και γοητευτικός είναι.

Μερικοί μάλιστα, σχολίασαν, πως θα ευχόντουσαν να έχουν ένα δωμάτιο για να του το παραχωρήσουν. Μάλιστα δέχθηκε ακόμα και πρόταση γάμου!

«Είναι τόσο «καυτός». Εύχομαι να είχα ένα δωμάτιο, ώστε να μπορούσα να του το νοικιάσω», σχολίασε η Νάντλι Τσίνο, ενώ κάποιος άλλος είπε απλώς «Ω θεέ μου».

Το post αμέσως έγινε viral, συγκεντρώνοντας περίπου 400 likes, ενώ από την πλευρά του ο σέξι γιατρός είπε: «Ήταν κάπως υπερβολικό. Το έγραψα και την επόμενη μέρα που ξύπνησα είδα τον λογαριασμό μου να έχει «πλημμυρίσει» με μηνύματα, ενώ διάβασα άρθρα για μένα σε διάφορα blog και sites. Το βρήκα ξεκαρδιστικό, πραγματικά το διαδίκτυο είναι ένα πολύ απρόβλεπτο μέρος», ανέφερε ο ίδιος στην Daily Mail, η οποία αναφέρει πως ο γιατρός όχι μόνο δεν έχει βρει ακόμη μέρος για να μείνει, αλλά και ότι είναι single.

[newmoney.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου