ΔΙΕΘΝΗ

Η δημοσιογράφος που εξευτέλισε ο Τραμπ με σεξιστικά σχόλια

η-δημοσιογράφος-που-εξευτέλισε-ο-τραμ-411830

Καταντάει… γραφική η σχεδόν εβδομαδιαία επίθεση του προέδρου των ΗΠΑ σε κάποιον δημοσιογράφο. “Θύμα” του αυτή τη φορά ήταν η Μίκα Μπρεζίνσκι του καναλιού MSNBC.

Η Μπρεζίνσκι, κόρη του κορυφαίου Πολονωαμερικανού διεθνολόγου και συμβούλου πολλών αμερικανών προέδρων Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι και παρουσιάστρια του αμερικανικού τηλεοπτικού σταθμού MSNBC, δέχτηκε μια σειρά από σκαιά, προσβλητικά και -ως είθισται, λόγω Τραμπ- άκρως σεξιστικά tweet:

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ την αποκάλεσε “τρελή” και “χαμηλής νοημοσύνης”, ενώ ανέφερε πως η ίδια τον “παρακαλούσε να κάνει διακοπές στο εξοχικό του στη Φλόριδα”, ενώ όταν την είδε τελευταία φορά “αιμορραγούσε σε όλο της το πρόσωπο επειδή είχε μόλις κάνει λίφτινγκ”!

Η ίδια η Μπρεζίνσκι δεν απάντησε ευθέως στον Πλανητάρχη, ωστόσο για λογοαριασμό της απάντησε ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, Μαρκ Κόρνμπλαου, που σε ένα tweet με… νόημα έγραψε πως “ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα έρθει η μέρα που θα θεωρούσα αναξιοπρεπές μέχρι και να απαντήσω στον ίδιο τον πρόεδρο των ΗΠΑ”.

Όπως και να’χει, μάλλον ο Τραμπ δεν πρόκειται να εμφανιστεί ποτέ ξανά στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή “Μόρνινγκ Τζο”, όπου η Μπρεζίνσκι είναι συμπαρουσιάστρια…

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου