ΔΙΕΘΝΗ

Ο «εθισμός» του για τις BMW τον οδήγησε στη φυλακή

ο-εθισμός-του-για-τις-bmw-τον-οδήγησε-στ-450296

Μια ιστορία που θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα εκτυλίχθηκε στο Κολοράντο των ΗΠΑ, με πρωταγωνιστή έναν άντρα, πατέρα δύο παιδιών.

Ο κύριος είχε ένα τεράστιο πάθος. Δεν μπορούσε να αντισταθεί στα μοντέλα της BMW. Λόγω της δουλειάς του όμως – λογιστής στο επάγγελμα – δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει τα αυτοκίνητα που επιθυμούσε. Έτσι σκέφτηκε να υπεξαιρέσει χρήματα από την εταιρεία που εργαζόταν.

Συνολικά απέσπασε περισσότερα από 500.000 δολάρια, αγοράζοντας 50 μοντέλα της βαυαρικής φίρμας. Μάλιστα, στη γυναίκα του είχε εμφανίσει μόνο τα οκτώ, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί το μυστικό. Αυτό διήρκησε κάμποσα χρόνια, έως ότου ο ιδιοκτήτης της εταιρείας διαπίστωσε ότι έλειπαν αρκετά χρήματα.

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα και κατέληξε στον λογιστή του. Ο παθιασμένος υπάλληλος συνελήφθη και κατέληξε στη φυλακή για έξι χρόνια. Παράλληλα, η γυναίκα του τον εγκατέλειψε και πήρε τα παιδιά με απόφαση δικαστηρίου.

Στο σωφρονιστικό ίδρυμα, ο άνδρας υπέδειξε άριστη διαγωγή και αφέθηκε ελεύθερος έπειτα από 2 χρόνια και ισάριθμους μήνες εγκλεισμού. Το πρώτο που έκανε ήταν να ζητήσει συγνώμη από τον πρώην αφεντικό του και να προσεγγίσει ξανά τη σύζυγο και τα παιδιά του. Ο εξαπατημένος εργοδότης τον συγχώρεσε, λέγοντας ότι πλήρωσε το κόστος των πράξεων του και αποπληρώνει κανονικά τα χρέη του.

Όσο για το αυτοκίνητο που οδηγεί… δεν είναι άλλο από BMW. Εξάλλου, τα πάθη δύσκολα κόβονται.

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου